Icon

Job på Hotel Propellen

___________________________________________________________

Receptionist søges

Er du faglært hotelreceptionist eller har du flerårig erfaring som hotelreceptionist, så læs du bare videre:

Er du:
- God til at smile og være på
- God til at formulere dig – både mundtligt og skriftligt
- God til at servicere 
- God til at aflæse den enkelte gæst og få denne til at føle sig velkommen
- God til at sælge varen
- God til sprog 
- God til at bevare overblikket
- God til at arbejde både selvstændigt og i fællesskab
- God til at se løsningsmuligheder 
- God til at arbejde struktureret
- God til at møde til tiden & stabil

Ønsker du:
- Forskellige arbejdstider (morgen, aften, weekend)
- En travl og varieret arbejdsdag
- Mange forskelligartede opgaver 
- Fantastiske kollegaer
- Gode arbejdsforhold 
- At være en del af en arbejdsplads, hvor der sjældent er langt fra ord til handling
- Medbestemmelse
- Mulighed for at arbejde med alle gæste segmenter

Kan du svare ja til ovenstående, så hører vi meget gerne fra dig og så bliver det måske dig, vi kan byde velkommen som ny kollega.

Frist: 12. marts
Tiltrædelse: 1. maj 
Arbejdstid: 37 timer pr. uge
Løn: Efter kvalifikationer inkl. gældende tillæg

Spørgsmål til stillingen samt ansøgning sendes til:
Receptionschef Christina Bach-Vester
cbv@propellen.dk 
tlf. 75 33 81 33

___________________________________________________________

Faglært kok søges

VI ER FORTSAT I VÆKST i vores -  A la Carte/Gourmet – Catering til VIP-flyvninger – Selskaber – Kurser – Take away

-vi søger derfor endnu en faglært kok der har lyst til at blive en del af vores ambitiøse og uhøjtidelige team i køkkenet.

Vi er et moderne og kvalitetsbevidst køkken, og vi sætter pris på den enkelte medarbejder. Faglærte kokke kan udvikle og varetage individuelle ansvarsområder i.f.t. mulige kompetencer.

Vores vision for køkkenet: Innovativt høj konstant kvalitet, stolte medarbejdere, bæredygtig køkkenprocent

EN GOD ARBEJDSPLADS – ER OGSÅ DIT ANSVAR

Faglært Kok: Arbejdstid: 160 timer per måned, skiftende arbejdstider og løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Marts/april - Vi er klar – hvis du er den rigtige

Send en ansøgning, samt CV til:
jc@propellen.dk • Telefon 76 50 44 33 / 75 33 81 33

___________________________________________________________

Er du vores nye KOKKEelev pr. 1/4 2018?

Har du lyst til en uddannelse i vores køkken, hvor den ”hårde tone” for længst er uddød, hvor der i travle perioder også er plads til humor, kreativitet og særheder, og en arbejdsplads hvor du bliver udfordret indenfor vores segmenter a la carte, selskab, konference og take away.

Har du lyst til at være en del af teamet på 6 elever og 7 faglærte kokke, så har vi også nogle forventninger til dig:

  • Du ”brænder” for kokkefaget
  • Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt
  • Du er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Du møder til tiden – også i weekenden

Vi tør godt investere i dig – gør du ?? - så send din ansøgning til Jimmy Christensen på jc@propellen.dk eller ring på telefon 76 50 44 33 for mere info

___________________________________________________________

Vi søger en ny tjener-elev.

Lad os byde velkommen - til en god oplevelse i vores restaurant, med høj service og stemningsfyldt atmosfære.  
Vi har indrettet 3 restauranter med hver sit unikke særpræg, for at skabe forskellige stemninger og miljøer, som kan give vores gæster mulighed for at vælge, hvilken indretning der tiltaler dem.

Et måltid er en oplevelse for alle sanser. Derfor tilbereder vi alting fra bunden med de bedste råvarer – altid inspireret af den aktuelle årstid. Vores vinkælder har format, og udover vores a la carte vine tilbyder vi også årgangsvine i meget høj klasse.

Vi tilbyder også måltider til selskaber, konferencer og som take away 

Hotel Propellens oplevelser skabes af medarbejdere og ledelse. 

Hvem er vi?

    • Vi er alle os i restauranten.
    • Vi har brug for dig – så vi sammen kan skabe unikke resultater, der kan ses og mærkes
    • Vi brænder for vores opgaver og bliver inspirerede af den team-ånd, som gør det sjovt at give vores gæster den bedste oplevelse – selvom vi har travlt.

Vi tilbyder:

    • En alsidig uddannelse med ansvar og mulighed for indflydelse
    • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback, hvor alle har lov til at sige sin mening
    • Et harmonisk og helstøbt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden
    • En personlig uddannelsesplan tilpasset dig og din uddannelse

Du er lige den vi mangler!

    • Du er glad, udadvendt, nysgerrig og super serviceminded
    • Du har ambitioner om, at blive en af de bedste tjenere 
    • Du mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde
    • Du har lyst til at gøre en forskel

Send en skriftelig ansøgning til:
Direktør Birgitte Broch · bb@propellen.dk · Telefon 75 33 81 33

EN GOD ARBEJDSPLADS – ER OGSÅ DIT ANSVAR

___________________________________________________________

Er du fyldt 16 og har du lyst til at tjene penge i din sommerferie ☀️
– så er vi det rette sted!

👉  Vi søger ungarbejdere til afrydning i morgenmads-restauranten i weekender fra april måned, i sommerferien og efterfølgende weekender indtil slutning oktober. Vagterne er fra kl. 08.00 til kl. 12.00.

👉  I perioden 22. juni til 25. august har vi også brug for afrydder til vores buffet restaurant – disse vagter er fra kl. 17.00 til kl. 22.00.

🤔  Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team i restauranten? 
🤔  Er du fleksibel med arbejdstider i sommerferien?
Hvis du lige sagde “ja” inde i dit hoved til de to ting, så send din ansøgning NU!

Send en mail til bb@propellen.dk - fortæl lidt om dig selv og om hvor mange timer og hvilke dage du overvejer at arbejde, når der også skal være plads til sommerferie og venner 😊  -og hvilken stilling du søger.

Du er også velkommen til at komme forbi med din ansøgning, så kan vi jo lige hilse på hinanden.

Med venlig hilsen
Birgitte

___________________________________________________________

Opvasker søges

Vi søger lige nu en opvasker der er under 18 år.
Er dette noget for dig, så skriv et par ord om dig selv og hvornår du evt. kan starte.

Send din ansøgning til Louise Precht: jc@propellen.dk eller ring og få en snak med Louise på tlf. 75 33 81 33.

___________________________________________________________

Du er altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail@propellen.dk

___________________________________________________________

Medarbejdere

Hotel Propellen skabes af de mennesker der står bag det!
Medarbejderne på Hotel Propellen er nøglen til, at hotellets gæster trives og får en unik oplevelse. Derved er hotellets vækst og fremtid afhængig af medarbejderne!

På Hotel Propellen er vi i alt ca. 50 ansatte, fordelt i reception, konference, restaurant, rengøring, køkken, teknisk afdeling, administration og direktion.  

Vores størrelse gør at vi har mulighed for, at have et tæt kendskab til alle kolleger. Sammenhold og samarbejde på tværs af faggrænser er noget der vægtes højt på Hotel Propellen.

Via works-shops, tværfaglige møder og fantastiske sociale arrangementer arbejder vi målrettet, for at opretholde den gode stemning alle afdelingerne imellem.

Vi er alle lige vigtige i forhold til vores målsætning om, at yde en god, personlig og professionel betjening af vore gæster. Alle arbejdsfunktioner er vigtige, og vi er alle afhængige af, at vi alle yder vores bedste.

Stemningen er positiv og imødekommende. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver og gør meget ud af, at lytte til kollegers behov og evt. forslag til forbedringer. Det er med til at give et positivt arbejdsmiljø.

Hotel- og restaurant branchen har ofte ry af at kunne være en hård arbejdsplads. Der føler vi at vi falder udenfor den gængse opfattelse
omkring branchen. Måske er det vores størrelse der hjælper med at bevare en næsten familiær stemning. I hvert fald er det en kendsgerning at der er en positiv ånd medarbejderne i mellem.


Vores ledelse er lidt udover det sædvanlige!
En ting er at døren altid er åben, hvis der er oplevelser, idéer eller private udfordringer der trænger til at blive lyttet til. Men en anden ting er, at
ledelsen altid er klar på at hjælpe alle steder i organisationen, lige fra selskabsservering, rengøring og borddækning til snerydning. Det understreger opfattelsen af, at vi alle er vigtige – og at alle
arbejdsfunktioner er lige vigtige.

Har du lyst til at vide mere om Hotel Propellen som arbejdsplads,
er du meget velkommen til at kontakte vores direktør og HR ansvarlig Birgitte Broch på tlf 75 33 81 33 eller bb@propellen.dk

Restaurant Cockpit
Restaurant Pejsestuen
Restaurant Ludwig
Inden- og udendørs fitness på Hotel Propellen
Hotel Propellen - en fed arbejdsplads
Glade medarbejdere - Hotel Propellen
Teambuilding og sjove aktiviteter - Hotel Propellen
Hav det sjovt på Hotel Propellen