Icon

Nytårsmenu 2017

 

Forret
Tapasanretning - Lyngrøget and med humus, ølpind med ko og kylling, syltet butternut, Fanøskinke med trøffelcreme og syltede rødløg, hjemmerøget torsk med sennepsmayonnaise og sprød rug. Hertil grissini/peberkiks og hjemmebagt brød

Hovedret
Kalvemørbrad, gulerodspure, jordskokker bagt i brunet smør, smørdampede rosenkål, lilla kartoffelchips, Pommes Macaire med smag af trøffel og nedkogt glace

Dessert
Variation af chokolade Chokoladekugle med havtorn og hvid chokolademousse. Bagt hvid chokolade, kirsebærparfait og havtorn-kaviar 

2 retter Forret - Hovedret                  kr. 258,-
3 retter
Forret - Hovedret - Dessert  kr. 318,-

Tilkøb mellemret inden hovedret
Terrin af kylling fra Hopballe Mølle Jomfruhummer, sprød kyllingeskind, hummer emulsion og ærteskud
Pr. person kr. kr. 58,-


****


Børnemenu 
kr.108,-

  • Lasagne med grøntsagssnacks
  • Belgisk vaffel med vaniljeis og chokoladesauce


****


Præcis vejledning til menuen, med billeder medfølger.
Minimum 2 couverter.
Menuen skal bestilles senest d. 29. december, med forbehold for udsolgt.
Afhentes mellem kl. 12.00. og kl. 14.00 d. 31. december.
I samme tidsrum leverer vi indenfor bygrænsen for kr. 50,- pr. levering.

Tapasanretning
Terrin af kylling fra Hopballe Mølle
Kalvemørbrad
Variation af chokolade