Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

Luksus burger: Burgerbolle med 200 g hakkebøf, salat, chili cheese tops, rødløg, dressing, kartoffelbåde og estragoncreme 

Stegt rødspætte serveret med sauteret kål, persillekartofler og brunet smør med kapers

Stegt kyllingebryst fra Hopballe Mølle med frisk pasta vendt i en krydret tomatsauce og dagens grøntsager

Kalvetyksteg stegt med timian og hvidløg serveres med stegte svampe,
ristede kartofler og rødvinsglace

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce

Frit valg kr. 98,- 

****

Gæstemenu
Vi tilbyder en lækker menu til en hyggelig aften fredag og lørdag.​

Menu for fredag d. 24. november og lørdag d. 25. november

Appetizer
Lyngrøget and med syltede butternuts og purløgscreme

Hovedret
Peberbøf af oksefilet, kastanjepure, bagte jordskokker og blomkål i brunet smør, ristede kartofler og pebersauce

Dessert
Gammeldaws. æblekage med hjemmebagte makroner og fløde

Pr. person kr. 149,- Min. 4 personer

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning

****

Kaptajnens favorit (dagens ret) kr. 73,-

Mandag d. 20. november
Pandestegt fiskefilet med hvide kartofler og persillesauce

Tirsdag d. 21. november
Stegt medisterpølse med julekål 

Onsdag d. 22. november
Chili con carne med ris, mixed salat og hjemmebagt brød  

Torsdag d. 23. november
Frisk pasta med oksekødboller, tomatsauce og dampet grønt

Fredag d. 24. november
Juleporchetta med hjemmelavet rødkål, ristede kartofler og timianglace

Lørdag d. 25. november
Stegt kyllingebryst med bagte jordskokker, bimi i brunet smør, pommes rösti og timianglace 

Søndag d. 26. november
Pariserbøf med kartoffelbåde og aioli 

****

Børnemenu

Spaghetti Bolognese hertil grøntsagssnack

Kalvetyksteg stegt med timian og hvidløg hertil grøntsager, hvide kartofler og skysauce

2 stk. røde pølser med broccoli og kartoffelmos

Frit valg kr. 49,-

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Alle dage mellem kl. 17.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33

Bemærk!!!
Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Hent vores Propel’Away app og bestil direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Take away på Hotel Propellen
Blomst på en gaffel
Fiskefilet med citron
Sprød salat med friske grøntsager
Mørt stegt kød