Icon

Job på Hotel Propellen

_______________________________________________________________________

Souschef til køkkenet på Hotel Propellen

Da vores nuværende souschef i køkkenet har valgt at starte selvstændig virksomhed,  søger vi en ny faglært og kreativ kok, der kan tiltræde som køkkenchefens højre hånd.

Vores mål er at holde vores høje standard og løbende videreudvikle vores køkken, hvor vi både tilbyder a la carte, take away, konferencer og selskaber.

Den faste stab i køkkenet består af 1 køkkenchef, 5 kokke og 6 gastronomelever. Vi er et moderne og kvalitetsbevist køkken, hvor vi stiller krav og sætter pris på den enkle medarbejder.

Vi arbejder ud fra virksomhedens værdier, som er:
- Tilfredse gæster
- Motiverede medarbejder
- Sunde økonomiske principper og grundlag

Vi hører meget gerne fra dig hvis du;
- er en motiverende og ambitiøs leder, som går forrest 
- har overblik – også når der er travlt
- har øje for detaljen og kvaliteten i tilberedningen
- har et godt humør og en god tone
- er et godt forbillede og lytter til medarbejderne

Vi byder ind med:
- et godt arbejdsmiljø i et ungt team
- løn svarende til dine kvalifikationer

Tiltrædelse efter aftale. Send skriftlig ansøgning, samt CV til:
jc@propellen.dk · Telefon 76 50 44 33 / 75 33 81 33

EN GOD ARBEJDSPLADS – ER OGSÅ DIT ANSVAR
_______________________________________________________________________


Faglært tjener søges (fuld tid)

Vi søger en faglært tjener med ambitioner, salgstalenter og evner til at være en del af vores dygtige tjenerteam.

Vores mål er at holde vores høje standard og løbende videreudvikle vores restaurant, hvor vi  tilbyder a la carte, take away, konferencer og selskaber. Vi tilbyder dig en alsidig hverdag, med et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer.

Vi er en spændende arbejdsplads med ordnede forhold og god personale- politik. Arbejdstider er skiftende, men ifølge vagtplanen, den faste stab i restauranten består af 1 restaurantchef, 5 tjenere og 3 tjenerelever. Vi har et moderne og kvalitetsbevist køkken “med en god tone”, vi sætter pris på den enkle medarbejder og vi arbejder ud fra virksomhedens værdier, som er:

  • Tilfredse gæster
  • Motiverede medarbejder
  • Sunde økonomiske principper og grundlag

Vi hører meget gerne fra dig hvis du;

  • Er faglært med dansk svendebrev
  • Har overblikket i en travl hverdag
  • Fleksibel og omstillingsparat
  • Tager ansvar i dagligdagen
  • Har plads til humor
  • Er en god ambassadør for vores elever

Tiltrædelse efter aftale. Send en skriftelig ansøgning, samt CV til:
Restaurantchef: Michael Holdt
mh@propellen.dk · Telefon 75 33 81 33

EN GOD ARBEJDSPLADS – ER OGSÅ DIT ANSVAR

_______________________________________________________________________

Tjenerafløsere søges

Vi går en travl sæson i møde og søger derfor tjenerafløsere til vores restaurant.
VI forventer du er ansvarsfuld, arbejder selvstændigt og har et smil på læben.

Vi er et alsidigt hotel med restaurant, konferencer, selskaber og a la carte.

Et job under ordnede forhold og med løn svarende til dine kvalifikationer.

Send en skriftlig ansøgning, samt CV til:
Restaurantchef
Michael Holdt
mh@propellen.dk · Telefon 75 33 81 33

_______________________________________________________________________

Faglært kok

Vi søger en faglært kok med ambitioner, fantasi og evner til at indgå i vores dygtige køkkenteam.

Vores mål er at holde vores høje standard og løbende videreudvikle vores køkken, hvor vi både tilbyder a la carte, take away, konferencer og selskaber. Vi tilbyder dig en alsidig hverdag, da du veksler blandt de forskellige partier.

Den faste stab i køkkenet består af 1 køkkenchefer, 1 souschef, 5 kokke og 6 gastronomelever. Vi er et moderne og kvalitetsbevist køkken, hvor vi sætter pris på den enkle medarbejder. Vi arbejder ud fra virksomhedens værdier, som er:

-Tilfredse gæster
- Motiverede medarbejder
- Sunde økonomiske principper og grundlag

Vi er en spændende arbejdsplads med ordnede forhold og god personalepolitik. Arbejdstider er skiftende, men ifølge vagtplan.

Vi hører meget gerne fra dig hvis du;

  • er faglært med dansk svendebrev
  • er kreativ og ambitiøs
  • fleksibel og omstillingsparat
  • tager ansvar i dagligdagen
  • kan tilberede velsmagende og indbydende mad
  • har et godt humør
  • er et godt forbillede for vores elever

Tiltrædelse hurtigst muligt. Send en skriftelig ansøgning, samt CV til:
jc@propellen.dk · Telefon 76 50 44 33 / 75 33 81 33

_______________________________________________________________________

Er du vores nye GASTRO elev?

Har du lyst til en uddannelse i vores køkken, hvor den ”hårde tone” for længst er uddød, hvor der i travle perioder også er plads til humor, kreativitet og særheder, og en arbejdsplads hvor du bliver udfordret indenfor vores segmenter a la carte, selskab, konference og take away.

Vil du  være en del af teamet på 6 elever og 7 faglærte kokke, så har vi også nogle forventninger til dig:

  • Du ”brænder” for kokkefaget
  • Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt
  • Du er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Du møder til tiden – også i weekenden

Vi tør godt investere i dig – gør du ?? -

Tiltrædelse hurtigst muligt. Send din ansøgning til Jimmy Christensen eller David Borchardt på jc@propellen.dk · Telefon 76 50 44 33 / 75 33 81 33

_______________________________________________________________________

Opvasker søges

Vi søger lige nu en opvasker der er under 18 år. Er dette noget for dig, så skriv et par ord om dig selv og hvornår du evt. kan starte.

Send din ansøgning til Jimmy Christensen: jc@propellen.dk eller ring og få en snak med Jimmy på tlf. 75 33 81 33.

_______________________________________________________________________

Du er altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning
på mail@propellen.dk

_______________________________________________________________________

Medarbejdere

Hotel Propellen skabes af de mennesker der står bag det!
Medarbejderne på Hotel Propellen er nøglen til, at hotellets gæster trives og får en unik oplevelse. Derved er hotellets vækst og fremtid afhængig af medarbejderne!

På Hotel Propellen er vi i alt ca. 50 ansatte, fordelt i reception, konference, restaurant, rengøring, køkken, teknisk afdeling, administration og direktion.  

Vores størrelse gør at vi har mulighed for, at have et tæt kendskab til alle kolleger. Sammenhold og samarbejde på tværs af faggrænser er noget der vægtes højt på Hotel Propellen.

Via works-shops, tværfaglige møder og fantastiske sociale arrangementer arbejder vi målrettet, for at opretholde den gode stemning alle afdelingerne imellem.

Vi er alle lige vigtige i forhold til vores målsætning om, at yde en god, personlig og professionel betjening af vore gæster. Alle arbejdsfunktioner er vigtige, og vi er alle afhængige af, at vi alle yder vores bedste.

Stemningen er positiv og imødekommende. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver og gør meget ud af, at lytte til kollegers behov og evt. forslag til forbedringer. Det er med til at give et positivt arbejdsmiljø.

Hotel- og restaurant branchen har ofte ry af at kunne være en hård arbejdsplads. Der føler vi at vi falder udenfor den gængse opfattelse
omkring branchen. Måske er det vores størrelse der hjælper med at bevare en næsten familiær stemning. I hvert fald er det en kendsgerning at der er en positiv ånd medarbejderne i mellem.


Vores ledelse er lidt udover det sædvanlige!
En ting er at døren altid er åben, hvis der er oplevelser, idéer eller private udfordringer der trænger til at blive lyttet til. Men en anden ting er, at
ledelsen altid er klar på at hjælpe alle steder i organisationen, lige fra selskabsservering, rengøring og borddækning til snerydning. Det understreger opfattelsen af, at vi alle er vigtige – og at alle
arbejdsfunktioner er lige vigtige.

Har du lyst til at vide mere om Hotel Propellen som arbejdsplads,
er du meget velkommen til at kontakte vores direktør og HR ansvarlig Birgitte Broch på tlf 75 33 81 33 eller bb@propellen.dk