Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Dette website anvender cookies, for at bidrage til at give dig den bedste oplevelse, vi kan. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller mobiltelefon, når du besøger websites.

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke
  • Forbedre hastigheden/sikkerheden for webstedet
  • Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a.
  • Løbende forbedre vores hjemmeside til fordel for dig
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette 
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Vi anvender ikke cookies til:

  • At indsamle personligt identificerbare oplysninger (uden din udtrykkelige tilladelse)
  • At samle følsomme oplysninger (uden din udtrykkelige tilladelse)
  • At videregive personligt identificerbar data til tredjepart

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
    1. Så lang tid opbevares cookies
    2. Sådan sletter du cookies
    3. Sådan undgår du cookies
    4. Hvad cookies bruges til på vores website
  3. Brug af personoplysninger
    1. Kontakt vedr. personoplysninger
    2. Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Hotel Propellen
Nordmarksvej 3
DK-7190 billund
Telefon: +45 75 33 81 33
Email:

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. 

Se vejledning  her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Sitet anvender cookies fra en eller flere af følgende parter og tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Vores egne cookies
Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.

Tredjeparts cookies
Vores website omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video. Vores website indeholder en eller flere af følgende, som anvender cookies:

  • Google Analytics
  • Snap Engage
  • Add This
  • Share This
  • Med flere

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter

Cookies til Sociale Websites
Så du nemt kan ”Like” eller dele vores indhold på sites som Facebook og Twitter har vi inkluderet deleknapper på vores site.

Vores website indeholder følgende, som anvender cookies:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Med flere

Konsekvenserne for privatlivets fred på disse varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse tjenester.

Cookies til forbedring af websitet
Vi afprøver jævnligt nye designs eller funktioner på vores website. Vi gør dette ved at vise forskellige versioner af vores hjemmeside for forskellige besøgende og anonymt analysere, hvordan vores besøgende reagerer på disse forskellige versioner. I sidste ende hjælper det os til at tilbyde dig et bedre website.

Cookies til anonym besøgsstatistik
Vi bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores website, hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hjælper os med at identificere, om vores website ikke fungerer som det skal for særlige teknologier), hvor lang tid de bruger på sitet, hvilken side de ser på osv. Dette hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte analyseprogrammer fortæller os også, på et anonymt grundlag, hvordan folk kom frem til dette site (f.eks. fra en søgemaskine), og om de har været her før.

Cookies til annoncering
Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore annoncører eller vores reklamepartnere får personligt identificerbare oplysninger fra disse cookies.

Du kan lære mere om online-annoncering på http://www.minecookies.org/cookiehandtering Du kan fravælge næsten alle reklamecookies på http://www.minecookies.org/fravalg selv om vi ville foretrække, at du ikke gjorde det. I sidste ende hjælper reklamer med at holde meget af internettet gratis. Det er også værd at bemærke, at fravalg af reklamecookies ikke vil betyde, at du ikke vil se reklamer, blot, at de ikke vil blive skræddersyet til dig længere.

Cookies til remarketing
Du har måske bemærket, at nogle gange efter at have besøgt et websted, ser du et øget antal reklamer fra det websted, du netop har besøgt. Teknologien til at gøre dette, er gjort mulig ved hjælp af cookies. Vi placerer til tider en såkaldt ”remarketing cookie” under dit besøg. Vi bruger disse reklamer til at vise specielle tilbud og til at opfordre dig til at komme tilbage til vores site. Du kan fravælge disse cookies når som helst som forklaret ovenfor.

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Hotel Propellen, skal du rette henvendelse på mail@propellen.dk eller telefon 36 38 02 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.