Nytår 2014

Nytårsmenu ud af huset

Køkkenet har igen i år sammensat en skøn menu til en festlig aften.

Hummerbisque
med letrøgede tigerrejer, urteolie og lun brioche

Terrin af skovdue og foie gras

garneret med syltede tranebær og maltjord

Medaljon af kalvemørbrad
anrettet med syltede svampe og rødløg, græskartimbale, bagte beder, confiteret kartoffel og trøffelglace

Oste
Unika oste med kompot af tørrede frugter og saltede nødder, dertil kernebrød

Gateau Marcel
med bagt hvid chokolade, syltede kumquats, kirsebærcaviar og sprød twill

4 retter: kr. 395,-  5 retter: kr. 435,-

Præcis vejledning til menuen med billeder medfølger.
Minimum 2 couverter.
Menuen skal bestilles senest den 29. december og afhentes mellem kl. 12.00. og kl. 14.00 d. 31. december.

****

Vinmenu


Forret: 1x Rustenberg Chardonnay, Sydafrika pr. stk.: kr. 170,-

Mellemret: 1x Trimbach Pinot Blanc, Frankrig pr. stk.: kr. 130,-

Hovedret: 2x Luighi Righetti Ripasso, Italien pr. stk.: kr. 140,-

Mellemret: 1x Cocoon Zinfandel, USA pr. stk.: kr. 130,-

Dessert: 1x Moscatto D´Asti, Italien pr. stk.: kr. 90,-

Vinmenu 6 fl., nok til 6 personer  ialt kr. 798,-

Hummerbisque
Terrin af skovdue & foie gras
Medaljon af kalvemørbrad
Oste
Gateau Marcel