Icon

Vi tilbyder lidt mere

- end andre kursussteder på vores størrelse...
 

Klik videre og læs mere om vores tilbud og priser:

I konferencebrochuren på siden "Lidt mere af de gode" vil du opdage en liste af både traditionelle og sunde tilkøb, som du kan vælge og dermed sætte dit helt eget præg på dit arrangement. Samtidig kan man i de individuelle mødepakker nu vælge traditionel frokost eller "det sunde valg"...

Lad derfor Hotel Propellen danne rammen om dit næste møde, kursus, udstilling eller reception.

Vi råder over i alt 14 mødelokaler. Vi tilbyder en  konferenceafdeling med plads til 150 gæster, fire grupperum AV-udstyr og trådløst internet på hele hotellet. Alle lokaler kan naturligvis indrettes individuelt efter behov.

Vi har to åbne kontorer med PC og mulighed for at printe, som kan benyttes i forbindelse med kurser. Vores konferenceafdeling er naturligvis også behjælpelig med at varetage diverse kopierings- og printopgaver.

Et godt kursus skal også indeholde en god forplejning. Vores erfarne kokke  og uddannede tjenere står for denne del af dagen. I kommer ikke til at mangle noget! Alt afhængig af ønsker for dagen, sammensætter vi forplejningsdelen, så den passer til jeres forventninger.

Har du brug for en gave eller gevinst, under kursusforløbet, er vi gerne behjælpelig med dette

Vi har masser af idéer - som bare venter på at høre fra dig
Du er altid meget velkommen til at kontakte vores konferenceafdeling for nærmere informationer eller udarbejdelse af tilbud. Vi er altid klar på at skabe nogle gode rammer udfra jeres behov!

Kontakt: Anette Plagborg Christensen
Tlf.: 75 33 81 33
Mail: konference@propellen.dk

Det siger vores gæster!