Propel Away

PropelAway Menu

Mad lavet fra bunden, gode råvarer, sammensat i vores køkken
og i den kvalitet som vi er kendt for.

El Diablo Burger med Hereford hakkebøf, stærk salsa, cheddar, bacon, jalapeños og salater, serveret med kartoffelbåde og stærk dyppelse

Langtidsstegt oksefilet med whiskysauce nye ristede kartofler og årstidens grønsager

Krydderurtebagt torskefilet på fennikel- og tomatsalsa, serveret med bagt kartoffel og kryddersmør

Varm nudelsalat med kylling, rodfrugter og sommerkål, serveret med sød chilisauce og friskbagt brød

Wienerschnitzel af kalveinderlår med pommes sauté, ærter og skysauce

Propellens mørbradgryde med svinemørbrad, tørsaltet bacon og krydrede pølser i paprikasauce, dertil frisk pasta

Frit valg 98,-

------------------------------------------------------------------------------------

Bemærk at vi den 5 juni tilbyder, Fars dag menu –

Fyensland skinke med hjemmelavede tapenader, syltede svampe og grissini
Okseribeye steak med pebersauce, chuncky løg og nye ristede kartofler
Cheesecake på sprød bund, garneret med marinerede jordbær

3 retter kr. 125,-

------------------------------------------------------------------------------------

Kaptajnens favorit Frit valg 68,-

Mandag den 1. juni
Hakkebøf med kartoffel- og aspargessalat, dildcreme og friskbagt brød

Tirsdag den 2. juni
Varmrøget laksefilet, nye kartofler, stuvet spinat og dagens grønt

Onsdag den 3. maj
Stegte tigerrejer med lun broccolisalat med nudler og tofu

Torsdag den 4. juni
Kogt oksebryst med citronkartofler, kold peberrodscreme og dagens grønt

Fredag den 5. juni (Se ovenstående Fars dag menu 3 retter kr. 125,-)
Okseribeye steak med pebersauce, chuncky løg og nye ristede kartofler

Lørdag den 6. juni
Chili- og ramsløgsmarineret revelsben med bagt kartoffel, coleslaw og flutes med bruchetta

Søndag den 7. juni
Wraps med oksekød, stegte grønsager og græsk yoghurt

------------------------------------------------------------------------------------

Børnemenu frit valg 48,-

Pasta med kødboller i tomatsauce med grønssagssnack

Sesambolle med hakkebøf dressing, tomater og agurk, dertil kartoffelbåde

Kyllingelår med bagt kartoffel, dip og grønsagssnack

------------------------------------------------------------------------------------

Alle dage mellem kl. 17.30 - 20.30
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33

Bemærk!!! Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning
Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

------------------------------------------------------------------------------------

Hent vores Propel’Away app og bestil direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på din forside, hvorfra du kan bestille direkte.