Icon

Hos os bor du godt!

Vi er i fuld gang med renovering. 55 værelser har nu gennemgået en total renovering fra gulv til loft, i tråd med tiden og med en stil og komfort, til glæde for alle vores gæster.

Vi har gjort meget ud af at indrette vores værelser smagfuldt, hyggeligt og bekvemt. Alle værelser har douche, TV, telefon, minibar, hårtørrer, samt gratis adgang til trådløst internet. Der er mulighed for at låne strygejern samt strygebræt. 

Vi råder over i alt 94 værelser. Romantiske suiter, fine enkeltværelser, lækre dobbeltværelser og komfortable familierum. Vi tilbyder desuden allergivenlige værelser.

Hotellet har 2 værelser, hvor det er tilladt at have hund med. Der betales et tillæg på 100,- kr. pr. hund pr. nat.

Børn fortjener, at der er tænkt på dem. Derfor har vi indendørs legehjørne, swimmingpool samt udendørs legeplads, hvor børnene kan boltre sig.

Til de energiske voksne kan vi anbefale et besøg i vort fitnessrum med løbebånd, cross-trainer, ro-maskine og meget mere, eller en god svømmetur i vores indendørs swimmingpool.

Priserne er excl. kreditkort gebyr.


PRISGARANTI

Vi garanterer samme værelsespris ved booking direkte til hotellet, som udbudt på Booking.com, Hotels.com og andre online bookingportaler.

Ring +45 75 33 81 33 eller skriv til mail@propellen.dk