Icon
Hotel og konference i jylland
Air Force One panorama

Konferencecenter- og mødelokaler i Jylland

Vi tilbyder lidt mere end andre kursussteder på vores størrelse...

Klik videre og læs mere om vores tilbud og priser:

Konferencecenter i Jylland til store og små arrangementer

Hotel Propellen er ikke bare et hotel. Vi er også et konferencehotel, kursussted og konferencecenter i Jylland, hvor du kan booke mødelokaler eller kursuslokaler til mange såvel som færre gæster. Vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov!

konferencebrochuren vil du opdage en liste af både traditionelle og sunde tilkøb, som du kan vælge og dermed sætte dit helt eget præg på dit arrangement. Samtidig kan man i de individuelle mødepakker nu vælge traditionel frokost eller "det sunde valg"...

Lad derfor Hotel Propellen være dit konferencecenter og danne rammen om dit næste møde, konference, kursus, udstilling eller reception.

Kursus- og mødelokaler med moderne udstyr

Vi råder over i alt 14 mødelokaler. Vi tilbyder et konferencecenter med plads til 150 gæster, fire grupperum, AV-udstyr og trådløst internet på hele hotellet. Alle lokaler kan naturligvis indrettes individuelt efter behov.

Vi har to åbne kontorer med PC og mulighed for at printe, som kan benyttes i forbindelse med kurser. Vores konferenceafdeling er naturligvis også behjælpelig med at varetage diverse kopierings- og printopgaver.

Konference- og mødelokaler inkl. forplejning

Et godt kursus skal også indeholde en god forplejning. Vores erfarne kokke og uddannede tjenere står for denne del af dagen. I kommer ikke til at mangle noget! Alt afhængig af ønsker for dagen, sammensætter vi forplejningsdelen, så den passer til jeres forventninger.

Har du brug for en gave eller gevinst under kursusforløbet, er vi gerne behjælpelig med dette. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Vi har masser af idéer - som bare venter på at høre fra dig
Du er altid meget velkommen til at kontakte vores konferenceafdeling for nærmere informationer eller udarbejdelse af tilbud. Vi er altid klar på at skabe nogle gode rammer ud fra jeres behov og vise, at vi er et af de bedste konferencecentre i Jylland!

Kontakt: Anette Plagborg Christensen
Tlf.: 75 33 81 33
Mail: konference@propellen.dk

Det siger vores gæster!

Konferencelokaler og mødelokaler på Hotel Propellen
Kurser med forplejning i Billund
Alt fra kursus til konferencer og møder. Propellen har alt.