Icon
Ridning

Event & Teambuilding

Der er mange gode grunde til at krydre en kursusdag med events eller teambuilding:
  • Koncentrationen skærpes
  • Sammenhold og fællesskab styrkes
  • Skaber gode minder om dagen

Se vores idéer til events og teambuilding her!

Koncentrationen skærpes
En kursusdag er ofte præget af et stramt program. Når du som virksomhed investerer både tid og penge i at afholde et kursus, så er det vigtigt, at tiden bliver fuldt udnyttet, og at fagligheden er i top.

Men medarbejdere er ofte ikke vant til at sidde og lytte en hel dag – de er vant til at arbejde og planlægge dagen selv. Og efterhånden som timerne går, kan koncentrationen falde.

Det kan der gøres noget ved!

Events eller opgaver i løbet af dagen, skærper koncentrationen. Lad os skabe nogle pauser, hvor medarbejderne kommer til at fokusere på noget andet, end det faglige indhold på kurset – så er de helt friske til at modtage ny viden igen bagefter.

Sammenhold og fællesskab
Vores events er målrettet mod at give kursusdeltageren en oplevelse i fællesskab med andre, og derved styrke det sammenhold der er.

Skab gode minder om dagen
Hvem vil ikke gerne holde et kursus, der bliver husket af deltagerne? At give deltagerne en god oplevelse og en følelse af virkelig at have fået noget med hjem, både fagligt, socialt og menneskeligt. Minder der sammen med et godt fagligt indhold giver en succesoplevelse for kursusdeltageren.

Tilsæt krydderi
Vi anbefaler at krydre kursusdagen med små overraskende aktiviteter, der får skærpet opmærksomheden og koncentrationen i top igen.

En del events gennemfører vi selv, men vi samarbejder også med firmaet CoastZone A/S omkring teambuildingsopgaver.

Kursusdag på Propellen
LEGO®leg
Segway
Segway
Bål og fakkeltur med velkomstdrink
Fakkeltur med velkomstdrink