Icon

Lad os byde velkommen

- til en god oplevelse i vores restaurant, med høj service og stemningsfyldt atmosfære.  

Vi har indrettet 3 restauranter med hver sit unikke særpræg, for at skabe forskellige stemninger og miljøer, som kan give vore gæster mulighed for at vælge, hvilken stil og genre der tiltaler dem.

Et måltid er en oplevelse for alle sanser. Derfor tilbereder vi alting fra bunden, og anvender kun de bedste og mest friske råvarer – altid inspireret af den aktuelle årstid.  


Åben hele dagen.
Frokost fra 11.30-16:00
Køkkenet lukker for sidste bestilling kl. 21:30
(BEMÆRK! at vi på udvalgte søn- og helligdage åbner kl. 17.00. Ring 75 33 81 33)

RoomService
 

Restaurant Cockpit
Indretningen i denne restaurant er kendetegnet ved café stemning med enkelhed og moderne restaurantmøbler, dog uden at miste den hyggelige atmosfære, der sammen med det kulinariske, er essentielt for en vellykket spise oplevelse.

Denne restaurant har været med siden starten i 1977. Hver fredag og lørdag aften kl. 23 blev den en del af det daværende diskotek, som var i det tilstødende lokale Blue Sky Vest.

Restauranten er i dag totalrenoveret, men trægulvet er stadigvæk det oprindelige tilbage fra 1977.

Restaurant Ludwig
Indretningen er romantisk, hyggelig og lys - vi tillader os at kalde det en vellykket minimalistisk slotsstemning.

Vi har prioriteret afskærmede siddepladser, der gør, at man sidder lidt mere for sig selv, men stadig sammen med andre. Vi er kendt for vores udvalg af vine med gode priser på vores kælderrester. Er man vinkender kan man finde virkelig gode vine til prisen, og gøre et rigtigt godt køb.

Pejsestuen
Bløde læderstole og lidt engelsk stil med bordlamper, mørke men lette gardiner, samt masser af gamle bøger og nipsting, fundet på loppemarkeder rundt omkring. Denne restaurant har direkte udgang til vestvendt terrasse, hvor man i sommermånederne kan indtage en drink før maden, eller hele middagen, når den danske sommer tillader det.

Pejsestuen er forbeholdt voksne gæster.

Restaurant Cockpit
Svinekotelet på ben fra Pilegård
Restaurant Ludwig
Flamberet pære
Restaurant Pejsestuen