Icon
Tapas og småhapsere

A la carte

For at passe på vores gæster og personale har vi valgt at lukke vores restaurant men vi har stadig ÅBEN vores Propel’Away.

På Hotel Propellen forkæler vi dine smagsløg med gastronomiske lækkerier, der er tilberedt fra bunden af sæsonens råvarer og skabt gennem godt kokkehåndværk. Vi kalder det ærlig mad.

”Hotel Propellens køkken dufter ikke kun af god mad, men også af holdånd. Vi knokler nemlig sammen for at give dig og dine gæster en god madoplevelse med masser af smagsintensitet.”
Køkkenchef Jimmy Christensen

”Maden, serveringen og den hyggelige og afslappende atmosfære på Hotel Propellen giver dig og dine gæster en gastronomisk smagsoplevelse, som får jer til at gå smilende fra restauranten.
Restaurantchef Mette Lund Finderup

Restaurant med a la carte menu
Dansk Oksemørbrad
Smukt anrettet forret
Citrontærte