Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

Luksus burger: Burgerbolle med 200 g hakkebøf, salat, chili cheese tops, rødløg, dressing, kartoffelbåde og estragoncreme 

Stegt rødspætte serveret med sauteret kål, persillekartofler og brunet smør med kapers

Stegt kyllingebryst fra Hopballe Mølle med frisk pasta vendt i en krydret tomatsauce og dagens grøntsager

Kalvetyksteg stegt med timian og hvidløg serveres med stegte svampe, ristede kartofler og rødvinsglace

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce

Frit valg kr. 98,- 

****

Gæstemenu

Vi tilbyder en lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag.

Menu for fredag d. 19. januar og lørdag d. 20. januar

Appetizer: Koldrøget torsk, sennepscreme og syltede butternut
Hovedret: Marineret svinefilet med ristede kartofler og timian, dampede grøntsager og stegte svampe, sauce provencale
Dessert: Hvid chokolademousse med æblegele, syltede æbler og brud af mazarin kage 

Pr. person kr. 149,- Min. 4 personer

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.

****

Kaptajnens favorit (dagens ret) kr. 73,-

Mandag d. 15. januar
Butterdejsindbagt hønsekød med grøntsager hertil kartofler, hønsefumé og grøntsager

Tirsdag d. 16. januar
Stegte ris med grøntsager, soya og forårsruller

Onsdag d. 17. januar
Skipperlabskovs med syltede rødbeder, rugbrød, smør og purløg

Torsdag d. 18. januar
Biksemad med bearnaise, spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør

Fredag d. 19. januar
Frikadeller med kartofter, skysauce, gulerødder og broccoli

Lørdag d. 20. januar
Lagtidsstegt okseklump med pommes rösti, sauce Robert og bagte rødder 

Søndag d. 21. januar
Burger med pulled pork, coleslow, ovnbagte båd kartofler og aioli

****

Børnemenu

Spaghetti Bolognese hertil grøntsagssnack

Kalvetyksteg stegt med timian og hvidløg hertil grøntsager, hvide kartofler og skysauce

2 stk. røde pølser med broccoli og kartoffelmos

Frit valg kr. 49,-

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Alle dage mellem kl. 17.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33

Bemærk!!!
Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Hent vores Propel’Away app og bestil direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Take away på Hotel Propellen
Blomst på en gaffel
Fiskefilet med citron
Sprød salat med friske grøntsager
Mørt stegt kød