Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

Nu kan du bestille din NytårsMenu 
KLIK HER!!

****

Menuer Frit valg  - kr. 98,-

Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle, æblevinaigrette, ristede kerner og æbler 

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce

Kalvefilet med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, ristede kartofler og whiskysauce

Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, løgpuré og kartoffelbåde med aioli

Stegt helleflynder med kål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør 

****

Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-

Mandag 14. oktober
Frikadeller med varm kartoffelsalat

Tirsdag 15. oktober
Bagt laks med kål, hvide kartofler og sennepscreme

Onsdag d. 16. oktober
Karbonader med stuvede gulerødder/ærter og hvide kartofler

Torsdag d. 17. oktober
Flødegullasch med ris, brød og smør

Fredag d. 18. oktober
Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og sauce bearnaise

Lørdag d. 19. oktober
Peberbøf af oksefilet med hjemmelavet rösti, dagens grønt og pebersauce  

Søndag 20. oktober
Stegt kyllingebryst med cremet risotto, brød og smør

****

Børnemenu - Frit valg kr. 49,

Spaghetti med kødsauce

Børnepizza med skinke og ost

Kyllingelår med hvide kartofler og skysauce

Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 169,-  MIn. 4 personer
en lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

Menu for fredag d. 18. oktober og lørdag d. 19. oktober
Appetizer Røget dyrefilet med citron mayo og urter 
Hovedret Kotelet med braiserede løg, butternut squash, Pommes Anna og brunet
smør/soyasauce
Dessert Trifli med karamelliserede pærer og råcreme

Menu for fredag d. 25. oktober og lørdag d. 26. oktober
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Menu for fredag d. 1. november og lørdag d. 2. november
Appetizer Canapeer med rejesalat 
Hovedret Stegt andebryst med ristede svampe, forårsløg, pommes Anna og rødvinssauce
Dessert Kirsebærtærte med hvid chokolade og lakrids

Menu for fredag d. 8. november og lørdag d. 9. november
Appetizer Mini rejecocktail 
Hovedret Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler og sauce
Dessert Gammeldags æblekompot med saltet karamel og flødeskum

Menu for fredag d. 15. november og lørdag d. 16. november
Appetizer 
Trøffelpølse med sennepsmayo og urter
Hovedret Rødvinsmarineret svinemørbrad med pommes rösti, ristede svampe, gulerodspuré, smørdampede forårsløg og rødvinssauce
Dessert Kirsebærmousse med syltede kirsebær

Menu for fredag d. 22. november og lørdag d. 23. november
Appetizer Tigerrejer med avokado og dildmayo
Hovedret Oksemørbrad med bagte rodfrugter, jordskokkepuré, smørdampede forårsløg og bimi, kartoffelrösti og nedkogt glace
Dessert Passionsfrugt Panna Cotta med crumble

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 17.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Take away på Hotel Propellen
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager