Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****
Nu kan du bestille din NytårsMenu 
KLIK HER!!

****

Menuer Frit valg  - kr. 98,-

Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle, æblevinaigrette, ristede kerner og æbler 

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce

Kalvefilet med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, ristede kartofler og whiskysauce

Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli

Stegt helleflynder med kål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør 

****

Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-

Mandag d. 11. november
Kyllingelasagne med spinat hertil brød og smør 

Tirsdag d. 12. november
Laksefrikadeller med hvide kartofler og tatarsauce

Onsdag d. 13. november
Oksebryst med dampet grønt, hvide kartofler og peberrodsauce

Torsdag d. 14. november
Ølmarineret svinekam med bagte rodfrugter, ristede kartofler og kraftig glace

Fredag d. 15. november
Stjerneskud

Lørdag d. 16. november
Hamburgerryg med flødekartofler og dagens grønt  

Søndag 17. november
Pulled pork burger med Cole slaw og kartoffelbåde

****

Børnemenu - Frit valg kr. 49,

Spaghetti med kødsauce

Børnepizza med skinke og ost

Kyllingelår med hvide kartofler og skysauce

Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 169,-  MIn. 4 personer
en lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

Menu for fredag d. 15. november og lørdag d. 16. november
Appetizer 
Trøffelpølse med sennepsmayo og urter
Hovedret Rødvinsmarineret svinemørbrad med pommes rösti, ristede svampe, gulerodspuré, smørdampede forårsløg og rødvinssauce
Dessert Kirsebærmousse med syltede kirsebær

Menu for fredag d. 22. november og lørdag d. 23. november
Appetizer Tigerrejer med avokado og dildmayo
Hovedret Oksemørbrad med bagte rodfrugter, jordskokkepuré, smørdampede forårsløg og bimi, kartoffelrösti og nedkogt glace
Dessert Passionsfrugt Panna Cotta med crumble

Menu for fredag d. 29. november og lørdag d. 30. november
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Menu for fredag d. 6. december og lørdag d. 7. december
Appetizer Hr. Nielsen skinke med aioli og sprødt
Hovedret Rosastegt kalvetyksteg med ristede svampe, gulerodspuré, Pommes rösti og nedkogt sky
Dessert Rødgrød med fløde

Menu for fredag d. 13. december og lørdag d. 14. december
Appetizer Laks gravad med ramsløg hertil citronmayo
Hovedret Tornados af kalvemørbrad med porrer i brunet smør, gulerødder i citrus og soya, jordskokkepure, pommes Anna og nedkogt glace
Dessert Hvid brownie med rabarber

Menu for fredag d. 20. december og lørdag d. 21. december
Appetizer Lyngrøget andebryst med syltede butternut og karse
Hovedret Juleporchetta med æble og kanel, hjemmelavet rødkål hertil timianristede kartofler og glace
Dessert Cheesecake med kirsebær

Menu for fredag d. 27. december og lørdag d. 28. december
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 17.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Take away på Hotel Propellen
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager