Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

Menuer Frit valg  - kr. 98,-

Mørbradgryde af svinemørbrad, tørsaltet bacon, pølser og perleløg dertil kartoffelmos 

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce

Rosastegt kalvefilet med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, Pommes Rösti og Whiskysauce

Burger med hakkebøf, cheddar, salater, tomat, agurk, chili cheese tops, bearnaise dressing samt kartoffelbåde og aioli

Stegt helleflynder med variation af kål, dildkartofler og citrussauce 

****

Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-

Mandag d. 15. aprll
Burger med marianret kyllingebryst, salat, agurk, tomat, rødløg, sennepscreme, kartoffelbåde og aioli

Tirsdag d. 16. aprll
Varmrøget laks med flødestuvet spinat, hvide kartofler og smørdampede asparges 

Onsdag d. 17. aprll
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder og hvide kartofler

Torsdag d. 18. aprll
Engelsk bøf med bløde løg, ristede kartofler og flødesauce

Fredag d. 19. aprll
Oksecuvette med knust kartoffel, dagens grøntsager og timianglace

Lørdag d. 20. aprll
Stjerneskud

Søndag d 21. aprll
Spaghetti carbonara med grøn salat, brød og smør

****

Børnemenu - Frit valg kr. 49,

Spaghetti med kødsauce

Børnepizza med skinke og ost

Mørbradgryde af svinemørbrad, tørsaltet bacon, pølser og perleløg hertil kartoffelmos

Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 169,-  MIn. 4 personer
en lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

NYT!! Fra den 1. april kan du se og bestille gæstemenuen for 4 uger frem...og den lækre Tapas vil være på menuen, den sidste fredag og lørdag hver måned.

Menu for fredag d. 19. april og lørdag den 20. april
Appetizer 
Marineret tigerreje med rygeostcreme  
Hovedret Svinemørbrad a la creme med hjemmelavet rösti og smørstegte asparges
Dessert Hvid chokolademousse med havtorn caviar

Menu for fredag d. 26. april og lørdag den 27. april
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Menu for fredag d. 3. maj og lørdag den 4. maj
Appetizer 
Røget svinemørbrad med sennepscreme og urter 
Hovedret Svinebryst med løgkompot, smørdampede asparges, ristede kartofler og nedkogt glace
Dessert Passionsfrugttærte med sprød marengs

Menu for fredag d. 10. maj og lørdag den 11. maj
Appetizer 
Laksemousse med vagtelæg 
Hovedret Kalvemørbrad med gulerødder i brunet smør, svampesaute, smørdampede asparges, bimi, pommes rösti og timianglace
Dessert Hvid chokoladecreme med friske jordbær

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 17.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Take away på Hotel Propellen
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager