Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

Menuer Frit valg  - kr. 98,-

Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle, æblevinaigrette, ristede kerner og æbler 

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce

Kalvefilet med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, ristede kartofler og whiskysauce

Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli

Stegt laks med kål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør 

****

Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-

Mandag d. 17. februar
Farserede porrer med hvide kartofler og skysauce

Tirsdag d. 18. februar
Fyldt kalkunbryst med friskost og champignon dertil bagte rodfrugter, ristede kartofler og timianglace

Onsdag d. 19. februar
Langtidsstegt svinebryst med øl og æblemost hertil hvide kartofler og flødesauce

Torsdag d. 20. februar
Moussaka med brød og smør

Fredag d. 21. februar
Kylling i sennepssauce, ris og grøntsager

Lørdag d. 22. februar
Svinemørbrad a la creme med rösti

Søndag 23. februar
Biksemad med spejlæg og sauce bearnaise

****

Børnemenu - Frit valg kr. 49,

Spaghetti med kødsauce

Børnepizza med skinke og ost

Kyllingebryst med hvide kartofler og skysauce

Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 169,-  MIn. 4 personer
en lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

Menu for fredag d. 21. februar og lørdag d. 22. februar
Appetizer 
Smørristet rugbrød med ørredmousse og citronkaviar
Hovedret Svinekoteletter med honningstegte grøntsager, pommes Anna og timianglace
Dessert Chokolademousse med crumble og syltede blommer

Menu for fredag d. 28. februar og lørdag d. 29. februar
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Menu for fredag d. 6. marts og lørdag d. 7. marts
Appetizer
 Røget kammusling på sprødt salatblad, citroncreme og urter
Hovedret Indbagt svinemørbrad, ristede kartofler, bagte rodfrugter, smørdampede forårsløg og timianglace
Dessert Citron-trifli med kiks og marengs

Menu for fredag d. 13. marts og lørdag d. 14. marts
Appetizer
 Marineret tigerrejer med citronmayo
Hovedret Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler dertil ristede svampe, gulerodspuré, pommes Anna og nedkogt glace
Dessert Brownie med bagt hvid chokolade og saltet karamel

Menu for fredag d. 20. marts og lørdag d. 21. marts
Appetizer Bruschetta med hytteost og avocado
Hovedret Kalvetyksteg med glaseret løg, selleripuré, bimi, pommes Anna og timian glace
Dessert Nougat-mousse-kage

Menu for fredag d. 27. marts og lørdag d. 28. marts
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Menu for fredag d. 3. april og lørdag d. 4. april
Appetizer Røget krondyr med ramsløgscreme og sprød rug
Hovedret Stegt svinefilet med honningstegte grøntsager, kartofler, jordskokkepuré og nedkogt glace
Dessert Æblekompot med karamel og flødeskum

Menu for fredag d. 10. april og lørdag d. 11. april
Appetizer Tigerrejer med mango på sprød toast
Hovedret Marineret svinemørbrad, stegte kartofler, ristede svampe, grønne bønner, smørdampede aspargesbroccoli og nedkogt glace
Dessert Kærnemælksfromage med syltede brombær

'Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 17.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Take away på Hotel Propellen
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager