Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

Menuer Frit valg  - kr. 98,-

Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, brødcroutoner, parmesan, bacon, tomater og cæsardressing 

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce

Kalvefilet med karotter bagt i brunet smør, grønne asparges, nye ristede kartofler og whiskysauce

Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, tomatrelish, syltede agurker, rødløg, mild chilicreme og kartoffelbåde

Stegt laks med sommergrønt, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille og citrussauce 

****

Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-

Mandag d. 19. august
Dansk bøf med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler og skysauce

Tirsdag d. 20. august
Wok med oksekød, østershatte, porrer, ingefær, kål og glasnudler

Onsdag d. 21. august
Risotto med line muslinger

Torsdag d. 22. august
Svinekotelet stegt med grov sennep, bacon, løg og kartoffelmos

Fredag d. 23. august
Mørbradgryde med champignon, pølser og ris

Lørdag d. 24. august
Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og flødekartofler

Søndag 25. august
Kyllingeragout med ristede kartofler

****

Børnemenu - Frit valg kr. 49,

Spaghetti med kødsauce

Børnepizza med skinke og ost

Kyllingelår med hvide kartofler og skysauce

Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 169,-  MIn. 4 personer
en lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

Menu for fredag d. 23. august og lørdag d. 24. august
Appetizer 
Rejemousse med dild og citron perler 
Hovedret Svinemørbrad a la creme med hjemmelavet rösti og smørdampede forårsløg
Dessert Æblekompot med karamel og flødeskum

Menu for fredag d. 30. august og lørdag d. 31. august
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Menu for fredag d. 6. september og lørdag d. 7. september
Appetizer
Marinerede rejer på sprød salat og citroncreme
Hovedret Rosastegt roastbeef med blomkålspuré, ristede kartofler, gulerødder, porre i brunet smør og nedkogt glace
Dessert Limetærte med brændt marengs

Menu for fredag d. 13. september og lørdag d. 14. september
Appetizer Koldrøget laks med hytteost og urter
Hovedret Langtidsstegt kalveculotte med ristede svampe, gulerodspure, dampede rosenkål, pommes rösti og nedkogt glace
Dessert Panna cotta med hvid chokolade, tørret brownie og råsyltede brombær

Menu for fredag d. 20. september og lørdag d. 21. september
Appetizer
Røget kammusling med purløgsmayo og sprød rug 
Hovedret Oksetyndsteg med persillerodspuré og grillet polenta, ristede svampe, dampede gulerødder og nedkogt glace
Dessert Æblekompot med karamel og flødeskum

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 17.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Take away på Hotel Propellen
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager