Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

Menuer Frit valg  - kr. 98,-

Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, brødcroutoner, parmesan, bacon, tomater og cæsardressing 

Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce

Kalvefilet med karotter bagt i brunet smør, grønne asparges, nye ristede kartofler og whiskysauce

Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, tomatrelish, syltede agurker, rødløg, mild chilicreme og kartoffelbåde

Stegt laks med sommergrønt, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille og citrussauce 

****

Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-

Mandag d. 17. juni
Mørbradbøffer med bløde løg, hvide kartofler og skysauce 

Tirsdag d. 18. juni
Skindstegt makrel med kartoffelsalat marineret i basilikumdressing hertil flutes 

Onsdag d. 19. juni.
Fyldt peberfrugter med ris og oksekød

Torsdag d. 20. juni
Fyldt kalkunbryst med ristede kartofler, dagens grøntsager og tomatsauce

Fredag d. 21. juni
Kylling i peanut butter sauce og nudler

Lørdag d. 22 juni
Steak af oksefilet med kartofelbåde, sauce bearnaise og ærter

Søndag 23. juni
Fyldt pasta i tomatsauce, brød og smør

****

Børnemenu - Frit valg kr. 49,

Spaghetti med kødsauce

Børnepizza med skinke og ost

Kyllingelår med hvide kartofler og skysauce

Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 169,-  MIn. 4 personer
en lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

Menu for fredag d. 21. juni og lørdag den 22. juni
Appetizer 
Røget krondyr med tomatmayo  
Hovedret  Kalvecuvette med pommes rösti, svampe saute, Jordskokkepure, bagte porrer smørdampede asparges og timianglace
Dessert Friske jordbær med råcreme og chokolade

Menu for fredag d. 28. juni og lørdag den 29. juni
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Menu for fredag d. 5. juli og lørdag den 6. juli
Appetizer Hjemmelavet kartoffelchips med to slags dip 
Hovedret Bøf bearnaise med pommes frites og grønne bønner i baconsvøb
Dessert Koldskålsfromage med rabarberkompot

Menu for fredag d. 12. juli og lørdag den 13. juli
Appetizer
Saltet vaffel med okseinderlår og ramsløgcreme 
Hovedret Indbagt svinemørbrad, smørstegte kartofler, selleripure, gulerødder i brunet smør, og smørdampede asparges og svampesauce.
Dessert Blommetrifli med nøddeknas og vanilje råcreme

Menu for fredag d. 19. juli og lørdag den 20. juli
Appetizer 
Kalkunterrin med tomatmayo og urter 
Hovedret Tournedos af kalvemørbrad med Pommes Anna, ristede svampe, porrer i brunet smør, selleripure, smørdampede asparges og kraftig glace
Dessert Hvid brownie med lakrids hertil friske bær

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 17.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Fars Dag d. 5 juni
Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Take away på Hotel Propellen
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager