Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

🐣Påsketallerken 🐥(d. 6.-13. april kl. 12-20)  kr.188,-

  • Kryddersild med capers, confiteret æggeblomme og syltede rødløg
  • Hvide asparges med håndpillede rejer, stenbiderrogn og ramsløgscreme
  • Hjemmegravad okseinderlår med hummus og syltede butternut
  • Svinekæbe med sommerkål, knust kartoffel og trøffel sky (skal varmes)
  • Gammel Knas fra Unika og hjemmesylt Hjemmebagt brød, rørt smør og kiks

Bestil nu!!
Forudbestilles på tlf. 26 33 81 33 kl. 12-20 min. dagen inden afhentning

****

Frokost fra kl. 12:00 til kl. 15:00 - Frit valg  - kr. 70,-

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og Aioli
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, bacon, tomat, parmesan og hjemmelavet brødcroutoner samt dressing

Bemærk!! Frokost kan IKKE bestilles online  - RING til os på  tlf. 26 33 81 33

****

Aftenmenuer fra kl. 17:00  -  Frit valg kr. 98,-

  • Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle, æblevinaigrette, ristede kerner og æbler 
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
  • Kalvefilet med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, ristede kartofler og whiskysauce
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Stegt laks med kål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør 

****

Kaptajnens favorit  (dagens ret) fra kl. 17:00  -  kr. 73,-

Mandag d. 6. april

Flødepocheret havkatfilet med grønne asparges, dildkartofler og citrussauce


Tirsdag d. 7. april

Tortilla pandekager fyld med oksekød og gratineret med cheddar hertil grøn salat


Onsdag d. 8. april

Svinebryst med ristede skorzonerrødder, kartoffeltærte og glace


Torsdag d. 9. april

Confiteret kyllingelår fra Hopballe Mølle med ragout af bacon og kartoffelmos


Fredag d. 10. april

Stjerneskud UDSOLGT

Lørdag d. 11. april

Oksefilet med grønne asparges i svøb af bacon med råstegte kartofler og sauce bearnaise

Søndag d. 12. april

Pariserbøf med kartoffelbåde

Mandag d. 13. april
Forloren hare med hvide kartofler og skysauce

****

Børnemenu fra kl. 17:00  -  Frit valg kr. 49,

  • Spaghetti med kødsauce
  • Børnepizza med skinke og ost
  • Kyllingelår med hvide kartofler og skysauce
  • Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

For info om allergener spørg venligst betjeningen

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 169,-  MIn. 4 personer
en lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

MENU FREDAG D. 10. & LØRDAG D. 11. APRIL
Appetizer Tigerrejer med mango på sprød toast
Hovedret Marineret svinemørbrad, stegte kartofler, ristede svampe, grønne bønner, smørdampede aspargesbroccoli og nedkogt glace
Dessert Kærnemælksfromage med syltede brombær

MENU FREDAG D. 17. & LØRDAG D. 18. APRIL
Appetizer Smørfisk med ramsløgmayo og sprød rug
Hovedret Langtidsstegt cuvette med estragonsauce, aspargeskartofler, gulerodspure, ristede svampe og Bimi
Dessert Kage med peanuts, ganache og friske bær

MENU FREDAG D. 24. & LØRDAG D. 25. APRIL
Appetizer Grønne asparges med citronmayo, smilende vagtelæg og sprød rug
Hovedret Kalvemørbrad med porrer i brunet smør, selleripuré, mini gulerødder, pommes rösti og timian glace
Dessert Karamelbar med passionscurd og friske bær

'Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 12.00 - kl. 20.00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 og søndag fra kl. 15.00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Take away på Hotel Propellen
Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager