Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

Frokost fra kl. 12:00 til kl. 15:00 - Frit valg  - kr. 80,-

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og Aioli
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, bacon, tomat, parmesan og hjemmelavet brødcroutoner samt dressing

Bemærk!! Frokost kan IKKE bestilles online  - RING til os på  tlf. 26 33 81 33

****

Aftenmenuer fra kl. 17:00  -  Frit valg kr. 115,-

  • Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle, æblevinaigrette, ristede kerner og æbler 
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
  • Oksemørbrad med blomkål i brunet smør, grønne asparges, ristede kartofler og pebersauce
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Havkatfilet med sommerkål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør 

****

Kaptajnens favorit  (dagens ret) fra kl. 17:00  -  kr. 85,-

Mandag d. 29. juni
Sommerfrikassé med kylling, asparges, karotter og nye kartofler

Tirsdag d. 30. juni
Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød

Onsdag d. 1. juli
Stegt brosmefilet med sommergrønt, hvide kartofler og beurre blanc  

Torsdag d. 2. juli
Cremet perlebyg med kantareller og kylling fra Hopballe Mølle

Fredag d. 3. juli
Svinemørbrad med stegte nye løg, hvide kartofler og svampecreme 

Lørdag d. 4. juli
Rosastegt flap meat ristede gulerødder med top og jordskokker, knust kartoffel og trøffelglace

Søndag d. 5. juli
Hjemmelavet pulled pork burger med kartoffelbåde og aioli   

****

Børnemenu fra kl. 17:00  -  Frit valg kr. 49,

  • Spaghetti med kødsauce
  • Børnepizza med skinke og ost
  • Kyllingelår med hvide kartofler og skysauce
  • Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

For info om allergener spørg venligst betjeningen

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 179,-  MIn. 4 personer
En lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

MENU FREDAG D. 3. & LØRDAG D. 4. JULI
Appetizer Kalkunterrin med tomat creme og urter 
Hovedret Stegt kalvemørbrad med ristede svampe, porrer i brunet smør, selleripuré, smørdampede asparges, Pommes Anna og kraftig glace
Dessert Chokolademousse med friske bær og crumble

MENU FREDAG D. 10. & LØRDAG D. 11. JULI
Appetizer Tørret skinke med Karl Johan og porse, syltede løg og kartoffelchips dertil pebermayo 
Hovedret Kalvemørbrad med ristede kartofler, saltbagt selleri, kalve glace, confiteret porre og ristede mini broccoli
Dessert Hvid chokolademousse med nye jordbær og hyldeblomst

MENU FREDAG D. 17. & LØRDAG D. 18. JULI
Appetizer Rejer med hjemmesyltede hvide asparges, citroncreme og urtesalat 
Hovedret Stegt svinenakke fra Pilegårdgrisen med ristede nye gulerødder, nye løg, jordskokker og nye kartofler med urtepesto og trøffel glace
Dessert Sukkersyltede rabarber med citronfromage og krystalliseret hvid chokolade

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 12:00 - kl. 20:00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 11:00 og søndag fra kl.15:00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Take away på Hotel Propellen
Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager