Icon
En skål med salat

Propel'Away

High class take away... Bestil online www.propelaway.dk
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

****

Frokost fra kl. 12:00 til kl. 15:00 - Frit valg  - kr. 80,-

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og Aioli
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, bacon, tomat, parmesan og hjemmelavet brødcroutoner samt dressing

Bemærk!! Frokost kan IKKE bestilles online  - RING til os på  tlf. 26 33 81 33

****

Aftenmenuer fra kl. 17:00  -  Frit valg kr. 115,-

  • Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle, æblevinaigrette, ristede kerner og æbler 
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
  • Oksemørbrad med stegte karotter, mini broccoli, ristede kartofler og pebersauce
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Havkatfilet med sommerkål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør 

****

Kaptajnens favorit  (dagens ret) fra kl. 17:00  -  kr. 85,-

Mandag d. 10. august
Fiskefrikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmebagt brød

Tirsdag d. 11. august
BBQ-grillet svinemørbrad med sommergrønt, knust kartoffel og citrussauce

Onsdag d. 12. august
Stegt laks med sommersalat

Torsdag d. 13. august
Club sandwich med kartoffelbåde og aioli

Fredag d. 14. august
Krebinetter med stuvede sommerkål og hvide kartofler

Lørdag d. 15. august
Kalvefilet med saltbagt selleri, nye løg, kantarelsauce og hjemmelavet rösti

Søndag d. 16. august
Pulled pork med coleslaw og råstegte kartofler  

****

Børnemenu fra kl. 17:00  -  Frit valg kr. 49,

  • Spaghetti med kødsauce
  • Børnepizza med skinke og ost
  • Kyllingelår med hvide kartofler og skysauce
  • Grøntsagssnacks til alle børneretter

****

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

For info om allergener spørg venligst betjeningen

****

GÆSTEMENU - Pr. person kr. 179,-  MIn. 4 personer
En lækker menu til en hyggelig aften hver fredag og lørdag

MENU FREDAG D. 14. AUGUST & LØRDAG D. 15. AUGUST
Appetizer Røget kulmule med saltet citronmayo og citroncaviar 
Hovedret Svinemørbrad a la creme med nye kartofler, gulerødder med top og grillet forårsløg
Dessert Brownie med passionscurd, hindbær og crumble

MENU FREDAG D. 21. AUGUST & LØRDAG D. 22. AUGUST
Appetizer Gravad okseinderlår med wasabiceme og urtesalat 
Hovedret Kalvemørbrad med Pommes Anna, jordskokkepuré, blomkål i brunet smør, gulerødder med top og nedkogt glace
Dessert Rabarbertrifli med makroner og fløde

MENU FREDAG D. 28. AUGUST & LØRDAG D. 29. AUGUST
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

Alle dage mellem kl. 12:00 - kl. 20:00
Ring eller sms til: +45 26 33 81 33


Vores telefon er åben mandag til lørdag fra kl. 11:00 og søndag fra kl.15:00

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Bestil online www.propelaway.dk
Hent vores Propel’Away app og bestil 
direkte fra din iphone eller ipad
· Gå via internettet til www.propelaway.dk
·”Føj til hjemmeskærm”
Derefter ligger din Propel’Away app på 
din forside, hvorfra du kan bestille direkte.

Take away på Hotel Propellen
Tapas på menuen sidste fredag og lørdag hver måned (billede 4 pers.)
Fiskefilet med citron
Mørt stegt kød
Blomst på en gaffel
Sprød salat med friske grøntsager