Icon
Komfortable værelser - mange valgmuligheder på Propellen

Hos os bor du godt!

- kom på besøg og oplev det selv...

Bemærk at vores swimmingpool er lukket fra den 22. januar til den 5. februar!

Klik videre og læs mere om vores værelsestyper og priser:

 

Vi er nu nået i mål med renoveringen af alle vores værelser fra gulv til loft, i tråd med tiden og med en stil og komfort, til glæde for alle vores gæster.

Vi har gjort meget ud af at indrette vores værelser smagfuldt, hyggeligt og bekvemt. Alle værelser har douche, TV, telefon, minibar, hårtørrer, samt gratis adgang til trådløst internet. Der er mulighed for at låne strygejern samt strygebræt. 

Hotel Propellen har i alt 94 værelser. superior værelser, fine enkeltværelser, lækre dobbeltværelser og komfortable familierum.
På 2
 af værelserne er det tilladt at have hund med, her betales et tillæg på 100,- kr. for den første overnatning efterfølgende 50,- kr. pr. overnatning.
Yderligere 2 værelser har Wellness-senge fra Akva Waterbeds i Ry. Tillæg for disse værelser er kr. 100,- pr. nat.

5 af vores værelser er uden gulvtæpper og her er allergivenlige dyner og puder.

Børn fortjener, at der er tænkt på dem. Derfor har vi indendørs legehjørne, swimmingpool samt udendørs legeplads, hvor børnene kan boltre sig.

Til de energiske voksne kan vi anbefale et besøg i vort fitnessrum med løbebånd, cross-trainer, ro-maskine og meget mere, eller en god svømmetur i vores indendørs swimmingpool. Nu også med udendørs fitness, 3 udendørs fitnessmaskiner og et bordtennisbord.

Det siger vores gæster!


PRISGARANTI

Vi garanterer samme værelsespris ved booking direkte til hotellet, som udbudt på Booking.com, Hotels.com og andre online bookingportaler.

Ring +45 75 33 81 33 eller skriv til mail@propellen.dk

Book dit ophold på Hotel Propellen - mange gode værelser
Dobbeltværelse på hotel i Billund