Handelsbetingelser

Betaling
Hotel Propellen modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

Betaling vil blive trukket på din konto 1-3 dage efter ordreafgivelse
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Hotel Propellen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ordrebekræftelse
Du vil modtager en ordrebekræftelse på E-mail sendt til den oplyste e-mailadresse.
Hotel Propellen påtager sig ikke ansvar for forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer, kundens eget spamfilter eller forkert oplyst e-mailadresse. Hvis ordrebekræftelsen ikke er modtaget på e-mailadressen en time efter købet, opfordrer vi til, der sker henvendelse til Hotel Propellen på mail@propellen.dk eller på tlf.: +45 75 33 81 33

Du kan printe ordrebekræftelsen hjemmefra og aflevere den ved arrangement/afhentning af ordre eller du kan vise ordrebekræftelsen på din smartphone/tablet ved arrangement/afhentning af ordre.

Vær opmærksom på afhentningstidspunktet/arrangementstart.
Det understreges, at ordre, der ikke er anvendt/afhentet bortfalder uden kompensation af nogen art.

Annulleringsbetingelser
Fremgår af ordrebekræftelsen

Persondataoplysninger

Hotel Propellen giver generelt ingen personlige data eller andre informationer indtastet på dette website videre til tredjemand.

De personlige data indsamles med henblik på levering af ordren samt for at du som bruger kan kontaktes i tilfælde af aflysning af et arrangement.

De data, som Hotel Propellen registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger. Dataansvarlig er Hotel Propellen. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Personoplysninger gemmes højst 12 måneder efter brug.

Du kan altid ved henvendelse til Hotel Propellen få oplyst hvilke oplysninger Hotel Propellen har registreret om dig, ligesom du har mulighed for at gøre indsigelse mod oplysninger, der er registreret om dig i henhold til reglerne i Persondataloven.

Kontakt os
E-mail mail@propellen.dk 
Tlf.: +45 75 33 81 33

Du handler med
Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund
CVR.: 42645850.
Bank: Reg. nr. 5471 Kontonr. 000 22 21 022.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende informationer og gode tilbud. 

* påkrævet felt