Job på Hotel Propellen

Er du:

– God til at være vågen om natten

– God til at smile og være på

– God til at formulere dig, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

– God til at servicere

– God til at aflæse den enkelte gæst og få denne til at føle sig velkommen

– God til at gøre rent

– God til computer arbejde

– God til at bevare overblikket

– God til at arbejde selvstændigt

– God til at se løsningsmuligheder

– God til at arbejde efter check-lister

– God til at møde til tiden & stabil

Ønsker du:

– At arbejde om natten – arbejdstid kl. 22-07

– Mange forskelligartede opgaver – både administrative og mindre fysisk krævende

– Fantastiske kollegaer

– Ordnede arbejdsforhold med mange skønne kollegaer på yderligere 2 andre hoteller

– At være en del af en arbejdsplads, hvor der sjældent er langt fra ord til handling

– Medbestemmelse

– Mulighed for at arbejde med alle gæste segmenter

Kan du svare ja til ovenstående, så hører vi meget gerne fra dig og så bliver det måske dig, vi kan byde velkommen som ny kollega i receptionen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdstid: 18 eller 36 timer pr. uge (onsdag, torsdag, fredag og lørdag nat)

Løn: Efter overenskomst inkl. gældende aften- og nattillæg

Spørgsmål til stillingen samt ansøgning sendes til Receptionschef Christina Bach-Vester på tlf. 75 33 81 33 eller cbv@propellen.dk

Du er altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail@propellen.dk


Medarbejdere 

Hotel Propellen skabes af de mennesker der står bag det!
Medarbejderne på Hotel Propellen er nøglen til, at hotellets gæster trives og får en unik oplevelse. Derved er hotellets vækst og fremtid afhængig af medarbejderne!

På Hotel Propellen er vi i alt ca. 50 ansatte, fordelt i reception, konference, restaurant, rengøring, køkken, teknisk afdeling, administration og direktion.

Vores størrelse gør at vi har mulighed for, at have et tæt kendskab til alle kolleger. Sammenhold og samarbejde på tværs af faggrænser er noget der vægtes højt på Hotel Propellen.

Via works-shops, tværfaglige møder og fantastiske sociale arrangementer arbejder vi målrettet, for at opretholde den gode stemning alle afdelingerne imellem.

Vi er alle lige vigtige i forhold til vores målsætning om, at yde en god, personlig og professionel betjening af vore gæster. Alle arbejdsfunktioner er vigtige, og vi er alle afhængige af, at vi alle yder vores bedste.

Stemningen er positiv og imødekommende. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver og gør meget ud af, at lytte til kollegers behov og evt. forslag til forbedringer. Det er med til at give et positivt arbejdsmiljø.

Hotel- og restaurant branchen har ofte ry af at kunne være en hård arbejdsplads. Der føler vi at vi falder udenfor den gængse opfattelse
omkring branchen. Måske er det vores størrelse der hjælper med at bevare en næsten familiær stemning. I hvert fald er det en kendsgerning at der er en positiv ånd medarbejderne i mellem.

Vores ledelse er lidt udover det sædvanlige!
En ting er at døren altid er åben, hvis der er oplevelser, idéer eller private udfordringer der trænger til at blive lyttet til. Men en anden ting er, at
ledelsen altid er klar på at hjælpe alle steder i organisationen, lige fra selskabsservering, rengøring og borddækning til snerydning. Det understreger opfattelsen af, at vi alle er vigtige – og at alle
arbejdsfunktioner er lige vigtige.

Har du lyst til at vide mere om Hotel Propellen som arbejdsplads, er du meget velkommen til at kontakte Hotelchef Christina Bach-Vester på 75 33 81 33 eller cbv@propellen.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende informationer og gode tilbud. 

* påkrævet felt