Job på Hotel Propellen

Vi søger en souschef, der stiller krav til sig selv og sætter en ære i at yde sit bedste i enhver situation. Hos os vil du være en stor del af udviklingen i køkkenet. Derfor vægter vi din kreativitet og sans for menu-sammensætning højt. Du vil være i tæt samarbejde med resten af køkkenet og skal derfor også mestre samarbejdet og kompromisets vej. Vi tilbyder varierede arbejdsgange, hvor der balanceres mellem nytænkende opfindsomhed og mere faste arrangementer.

Vores forventninger:
Du er kok med stort K, drevet af faglig stolthed og kærlighed til maden – måske med erfaring fra en lignende stilling ..?

Du kan organisere dagen, er hurtig og effektiv i opbakningen og kan bevare overblikket og holde kadencen i dagens produktion.

Du kan uddelegere opgaverne til de forskellige skønne medarbejdere med positiv kommunikation og klar tale.

Du er stabil, konstruktiv og kan bevare overblikket og det gode humør

Vi tilbyder

  • En attraktiv og spændende arbejdsplads med fokus på bæredygtighed
  • Løn efter kvalifikationer
  • Stor indflydelse på køkkenets udvikling
  • Gode kollegaer
  • Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold

Jobstart efter aftale.

Kontaktoplysninger:
Ansøgning sendes skriftligt pr. mail til: jc@propellen.dk

Evt. spørgsmål rettes til køkkenchef Jimmy Christensen, tlf. 75338133.

A la Carte/Gourmet – Catering til VIP-flyvninger – Selskaber – Kurser – Take away

-vi søger derfor endnu en faglært kok der har lyst til at blive en del af vores ambitiøse og uhøjtidelige team.

Vi er et moderne og kvalitetsbevidst køkken, og vi sætter pris på den enkelte medarbejder. Faglærte kokke kan udvikle og varetage individuelle ansvarsområder i.f.t. mulige kompetencer.

Vores vision for køkkenet: Innovativt høj konstant kvalitet, stolte medarbejdere, bæredygtig køkkenprocent

EN GOD ARBEJDSPLADS – ER OGSÅ DIT ANSVAR

Faglært Kok: Arbejdstid: 160 timer per måned, skiftende arbejdstider og løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Vi er klar – hvis du er den rigtige

Send en ansøgning, samt CV til:
jc@propellen.dk • Telefon 76 50 44 33 / 75 33 81 33

Har du lyst til en uddannelse i vores køkken, hvor den ”hårde tone” for længst er uddød, hvor der i travle perioder også er plads til humor, kreativitet og særheder, og en arbejdsplads hvor du bliver udfordret indenfor vores segmenter a la carte, selskab, konference og take away.

Har du lyst til at være en del af teamet på  4 faglærte kokke og 5 elever, så har vi også nogle forventninger til dig:

  • Du ”brænder” for kokkefaget
  • Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt
  • Du er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Du møder til tiden – også i weekenden

Vi tør godt investere i dig – gør du??? 
–  Vi er klar – hvis du er den rigtige – så send din ansøgning til Jimmy Christensen på jc@propellen.dk eller ring på telefon 76 50 44 33 for mere info.

Du er altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail@propellen.dk


Medarbejdere 

Hotel Propellen skabes af de mennesker der står bag det!
Medarbejderne på Hotel Propellen er nøglen til, at hotellets gæster trives og får en unik oplevelse. Derved er hotellets vækst og fremtid afhængig af medarbejderne!

På Hotel Propellen er vi i alt ca. 50 ansatte, fordelt i reception, konference, restaurant, rengøring, køkken, teknisk afdeling, administration og direktion.

Vores størrelse gør at vi har mulighed for, at have et tæt kendskab til alle kolleger. Sammenhold og samarbejde på tværs af faggrænser er noget der vægtes højt på Hotel Propellen.

Via works-shops, tværfaglige møder og fantastiske sociale arrangementer arbejder vi målrettet, for at opretholde den gode stemning alle afdelingerne imellem.

Vi er alle lige vigtige i forhold til vores målsætning om, at yde en god, personlig og professionel betjening af vore gæster. Alle arbejdsfunktioner er vigtige, og vi er alle afhængige af, at vi alle yder vores bedste.

Stemningen er positiv og imødekommende. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver og gør meget ud af, at lytte til kollegers behov og evt. forslag til forbedringer. Det er med til at give et positivt arbejdsmiljø.

Hotel- og restaurant branchen har ofte ry af at kunne være en hård arbejdsplads. Der føler vi at vi falder udenfor den gængse opfattelse
omkring branchen. Måske er det vores størrelse der hjælper med at bevare en næsten familiær stemning. I hvert fald er det en kendsgerning at der er en positiv ånd medarbejderne i mellem.

Vores ledelse er lidt udover det sædvanlige!
En ting er at døren altid er åben, hvis der er oplevelser, idéer eller private udfordringer der trænger til at blive lyttet til. Men en anden ting er, at
ledelsen altid er klar på at hjælpe alle steder i organisationen, lige fra selskabsservering, rengøring og borddækning til snerydning. Det understreger opfattelsen af, at vi alle er vigtige – og at alle
arbejdsfunktioner er lige vigtige.

Har du lyst til at vide mere om Hotel Propellen som arbejdsplads, er du meget velkommen til at kontakte vores direktør og HR ansvarlig Birgitte Broch på tlf 75 33 81 33 eller bb@propellen.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Fra oktober har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende udsender nyheder, tilbud m.m. Hvis du ønsker at modtage dette, så send en mail til marketing@propellen.dk med teksten:

“Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev”