Konferencecenter- og mødelokaler i Jylland

Vi tilbyder lidt mere end andre kursussteder på vores størrelse…

DIN SIKKERHED – VORES TILTAG
i forbindelse med coronavirus
VI PASSER PÅ DIG OG HINANDEN
LÆS MERE

RESTAURANTEN er ÅBEN
Bemærk! Særlige krav om Coronapas og ID (ikke gældende ved udendørsservering) på grund af nuværende retningslinier fra Sundhedsstyrelsen.

Faciliteter

  • 14 mødelokaler
  • 94 værelser
  • Restaurant
  • Lounge Bar
  • Swimmingpool – Åben – Adgang ved henvendelse i receptionen og fremvisning af coronapas.
  • Aktivitetsrum
  • Udendørs legeplads
  • Udendørs fitness

Klik videre og læs mere om vores tilbud og priser: Konferencebrochure

Konferencecenter i Jylland til store og små arrangementer

Hotel Propellen er ikke bare et hotel. Vi er også et konferencehotel, kursussted og konferencecenter i Jylland, hvor du kan booke mødelokaler eller kursuslokaler til mange såvel som færre gæster. Vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov!

Kursus- og mødelokaler med moderne udstyr

Vi råder over i alt 14 mødelokaler. Vi tilbyder et konferencecenter med plads til 150 gæster, fire grupperum, AV-udstyr og trådløst internet på hele hotellet. Alle lokaler kan naturligvis indrettes individuelt efter behov.

Vi har to åbne kontorer med PC og mulighed for at printe, som kan benyttes i forbindelse med kurser. Vores konferenceafdeling er naturligvis også behjælpelig med at varetage diverse kopierings- og printopgaver.

Konference- og mødelokaler inkl. forplejning

Et godt kursus skal også indeholde en god forplejning. Vores erfarne kokke og uddannede tjenere står for denne del af dagen. I kommer ikke til at mangle noget! Alt afhængig af ønsker for dagen, sammensætter vi forplejningsdelen, så den passer til jeres forventninger.

Har du brug for en gave eller gevinst under kursusforløbet, er vi gerne behjælpelig med dette. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Vi har masser af idéer – som bare venter på at høre fra dig
Du er altid meget velkommen til at kontakte vores konferenceafdeling for nærmere informationer eller udarbejdelse af tilbud. Vi er altid klar på at skabe nogle gode rammer ud fra jeres behov og vise, at vi er et af de bedste konferencecentre i Jylland!

Kontakt: Anette Plagborg Christensen
Tlf.: 75 33 81 33
Mail: konference@propellen.dk


Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende informationer og gode tilbud. 

* påkrævet felt