Vi tilbyder lidt mere...

Tilsæt krydderi
Vi anbefaler at krydre kursusdagen med små overraskende aktiviteter. Hvem vil ikke gerne holde et kursus, der bliver husket af deltagerne? 

At give deltagerne en god oplevelse og en følelse af virkelig at have fået noget med hjem, både fagligt, socialt og menneskeligt.
Minder der sammen med et godt fagligt indhold giver en succesoplevelse.

Fakkeltur med drink. En skulptursti fører fra Hotel Propellen ind til centrum af byen. Stien går igennem et grønt område, hvor skulpturerne er placeret enkeltvis. Det er en speciel oplevelse at gå på stien en dunkel aften med en fakkel i hånden. Hvis det er køligt sørger vi får noget varmt at styrke sig på ved hjemkomsten, eller placerer det undervejs på turen.
Turen er ca. 2 km frem og tilbage, men kan sagtens planlægges længere hvis dette ønskes. Pris: 75,- pr. person (min. 15 personer).

Weber aften. I forbindelse med jeres arrangement har i mulighed for at opgradere jeres aftenmenu til en et “3-retters Weber arrangement”, hvor kursisterne selv kan deltage i en stor del af tilberedningen på grill. Køkkenet forbereder alle ingredienser og sørger for de få ting som ikke tilberedes direkte på grill. Hotel Propellens egen kok, fortæller undervejs om grill og tilbehør. Pris: Opstartsgebyr 500,-, Kok: 500,-. Min. 15 personer.

LEGO®øvelse
“Øvelse 1” Selv en simpel LEGO® figur kan blive ret svær at håndtere – når man kun har én hånd til rådighed. Det hjælper lidt at man kan låne sidemandens ene arm.
Rent praktisk bliver deltagerne bundet sammen to og to, hvor den ene deltager har sin venstre arm fri, og den anden deltager har sin højre arm fri. Herefter skal en LEGO® æske pakkes ud, instruktionen skal læses og følges – og figuren skulle gerne samles korrekt. Opgaven er en udfording til at arbejde sammen to og to. Pris: 50,- pr. person.

“Øvelse 2” Gruppen opdeles i hold á ca. 5 personer. På hvert hold vælges en leder. Denne leder skal placere sig med ryggen væk fra gruppen. Herefter skal lederen have byggevejledningen i hånden – og mundtligt forklare denne, på forståelig måde, videre til holdet. Gruppen må kun svare “ja”, “nej” og “ved ikke”. 
Dette er en øvelse omkring samarbejde, ledelse og viser hvor svært og vigtigt det kan være med korrekt kommunikation.
Pris: 50,- pr. person. Under 15 personer, tillæg kr. 500,-.

Til større events og teambuilding samarbejder vi med CoastZone.
Vi hjælper gerne med kontakten.

Tilmeld nyhedsbrev

Fra oktober har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende udsender nyheder, tilbud m.m. Hvis du ønsker at modtage dette, så send en mail til marketing@propellen.dk med teksten:

“Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev”