Vi tilbyder lidt mere...

Tilsæt krydderi
Vi anbefaler at krydre kursusdagen med små overraskende aktiviteter. Hvem vil ikke gerne holde et kursus, der bliver husket af deltagerne? 

At give deltagerne en god oplevelse og en følelse af virkelig at have fået noget med hjem, både fagligt, socialt og menneskeligt.
Minder der sammen med et godt fagligt indhold giver en succesoplevelse.

Fakkeltur med drink. En skulptursti fører fra Hotel Propellen ind til centrum af byen. Stien går igennem et grønt område, hvor skulpturerne er placeret enkeltvis. Det er en speciel oplevelse at gå på stien en dunkel aften med en fakkel i hånden. Hvis det er køligt sørger vi får noget varmt at styrke sig på ved hjemkomsten, eller placerer det undervejs på turen.
Turen er ca. 2 km frem og tilbage, men kan sagtens planlægges længere hvis dette ønskes. Pris: 75,- pr. person (min. 15 personer).

Weber aften. I forbindelse med jeres arrangement har i mulighed for at opgradere jeres aftenmenu til en et “3-retters Weber arrangement”, hvor kursisterne selv kan deltage i en stor del af tilberedningen på grill. Køkkenet forbereder alle ingredienser og sørger for de få ting som ikke tilberedes direkte på grill. Hotel Propellens egen kok, fortæller undervejs om grill og tilbehør. Pris: Opstartsgebyr 500,-, Kok: 500,-. Min. 15 personer.

LEGO®øvelsen
Gruppen opdeles i hold á ca. 5 personer. På hvert hold vælges en leder. Denne leder skal placere sig med ryggen væk fra gruppen. Herefter skal lederen have byggevejledningen i hånden – og mundtligt forklare denne, på forståelig måde, videre til holdet. Gruppen må kun svare “ja”, “nej” og “ved ikke”. 
Dette er en øvelse omkring samarbejde, ledelse og viser hvor svært og vigtigt det kan være med korrekt kommunikation.
Pris: 50,- pr. person. Under 15 personer, tillæg kr. 500,-.

Til større events og teambuilding samarbejder vi med CoastZone.
Vi hjælper gerne med kontakten.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende informationer og gode tilbud. 

* påkrævet felt