Lad os byde velkommen

Åbningstider:
Morgenmad fra kl. 06:30 – 11:00
Frokost fra kl. 11:30
Aftenmenu & Roomservice fra kl. 17:00 – sidste bestilling kl. 21:30

A la carte


Vi har indrettet 3 restauranter med hver sit unikke særpræg, for at skabe forskellige stemninger og miljøer, som kan give vore gæster mulighed for at vælge, hvilken stil og genre der tiltaler dem.

Et måltid er en oplevelse for alle sanser. Derfor tilbereder vi alting fra bunden, og anvender kun de bedste og mest friske råvarer – altid inspireret af den aktuelle årstid.

Restaurant Cockpit
Indretningen i denne restaurant er kendetegnet ved café stemning med enkelhed og moderne restaurantmøbler, dog uden at miste den hyggelige atmosfære, der sammen med det kulinariske, er essentielt for en vellykket spise oplevelse.

Denne restaurant har været med siden starten i 1977. Hver fredag og lørdag aften kl. 23 blev den en del af det daværende diskotek, som var i det tilstødende lokale Blue Sky Vest.

Restauranten er i dag totalrenoveret, men trægulvet er stadigvæk det oprindelige tilbage fra 1977.

Restaurant Ludwig
Indretningen er romantisk, hyggelig og lys – vi tillader os at kalde det en vellykket minimalistisk slotsstemning.

Vi har prioriteret afskærmede siddepladser, der gør, at man sidder lidt mere for sig selv, men stadig sammen med andre. Vi er kendt for vores udvalg af vine. Er man vinkender kan man finde virkelig gode vine til prisen, og gøre et rigtigt godt køb.

Pejsestuen
Bløde læderstole og lidt engelsk stil med bordlamper, mørke men lette gardiner, samt masser af gamle bøger og nipsting, fundet på loppemarkeder rundt omkring. Denne restaurant har direkte udgang til vestvendt terrasse, hvor man i sommermånederne kan indtage en drink før maden, eller hele middagen, når den danske sommer tillader det.

Pejsestuen er forbeholdt voksne gæster.


DIN SIKKERHED – VORES TILTAG
i forbindelse med coronavirus
VI PASSER PÅ DIG OG HINANDEN
LÆS MERE


Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende informationer og gode tilbud. 

* påkrævet felt