A la carte

Mortensaften tirsdag d. 10. nov.
Andesteg serveret med 1/2 æble, hjemmelavet rødkål, hvide og brunede kartofler, samt andesky og chips kr. 185,-

Risalamande serveret med lun kirsebærsauce kr. 58,-

Kun mod forudbestilling på tlf. 75 33 81 33


Åbningstider:
Frokost kl. 11:30 – 14:00
Aften kl. 17:00 sidste bestilling 21:00

Bordbestilling en fordel da vi har begrænsede pladser i restauranten på grund af nuværende retningslinier fra Sundhedsstyrelsen


Restaurantens menuer:
Frokost
Aften
Børn

Bordbestilling en fordel da vi har begrænsede pladser i restauranten på grund af nuværende retningslinier fra Sundhedsstyrelsen


DIN SIKKERHED – VORES TILTAG
i forbindelse med coronavirus
VI PASSER PÅ DIG OG HINANDEN
LÆS MERE

På Hotel Propellen forkæler vi dine smagsløg med gastronomiske lækkerier, der er tilberedt fra bunden af sæsonens råvarer og skabt gennem godt kokkehåndværk. Vi kalder det ærlig mad.

”Hotel Propellens køkken dufter ikke kun af god mad, men også af holdånd. Vi knokler nemlig sammen for at give dig og dine gæster en god madoplevelse med masser af smagsintensitet.”
Køkkenchef Jimmy Christensen

”Maden, serveringen og den hyggelige og afslappende atmosfære på Hotel Propellen giver dig og dine gæster en gastronomisk smagsoplevelse, som får jer til at gå smilende fra restauranten.
Restaurantchef Mette Lund Finderup

Tilmeld nyhedsbrev

Fra oktober har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende udsender nyheder, tilbud m.m. Hvis du ønsker at modtage dette, så send en mail til marketing@propellen.dk med teksten:

“Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev”