
Propel'Away
High class take away
– Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.
- 2 slags pålæg med grønt
- Brie med syltede nødder
- Skæreost med peberfrugt
- Hjemmelavet jordbærmarmelade
- Lun leverpostej af Pilegårdsgrisen med ristede svampe og bacon
- Røræg
- Chorizo brunchpølser
- Blåbærmuffins
- Skyr med crunch
- Hjemmelavede rundstykker, friskbagt rugbrød og smør
Tilkøbsret bestilles til hele selskabet kr. 15,- pr. person
- Frisk udskåret frugt
- Amr. pandekager med sirup
- Smoothies
- Røget laks med rygeostcreme
- Croissant med chokolade
- Lufttørret skinke med humus og syltede rødløg
Afhentes mellem kl. 8:30-11:00 alle dage
Min 4 couverter
Bestilles senest dagen før afhentning inden kl. 12:00
BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33
- Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og estragoncreme
- Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
- Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
Det grønne valg – Ristede gnocchi vendt i løgfond dertil stegte svampe og langtidsbagte tomater
BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33
- Mørbradgryde med flødesauce, svinemørbrad, perleløg, pølser, tørsaltet bacon og kartoffelmos
- Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
- Langtidsstegt kalvetyksteg med timian og hvidløg, stegte jordskokker i brunet smør, glaserede rødløg, saltebagte kartofler og rødvinsglace
- Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
- Bagt laks med nødde- og krydderurtecrust, sauteret spinat, langtidsbagte cherrytomater, kartoffel-krydderurtemos og citronsauce
Det grønne valg kr. 85,- Ristede gnocchi vendt i løgfond dertil stegte svampe og langtidsbagte tomater
Tillkøb til Det grønne valg kr. 30,- Stegt kylligebryst fra Rokke Dahl
BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33
- Mandag d. 18. januar
Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød
- Tirsdag d. 19. januar
Butter chicken med ris, naanbrød og tomatsalat
- Onsdag d. 20. januar
Blåmuslinger i rød karry med urter og brød
- Torsdag d. 21. januar
Stegte nudler med grøntsager og forårsruller
- Fredag d. 22. januar
Andebryst hertil cremet perlebyg med svampe og krydderurter
- Lørdag d. 23. januar
Peberbøf af kalvefilet med langtidsbagte tomater, stegte jordskokker, pommes rösti og pebersauce
- Søndag d. 24. januar
Hot wings med bagekartofler, hvidløgssmør, tzatziki og brød
BESTIL og betal her! eller ring tlf. +45 26 33 81 33
- Spaghetti med kødsauce
- Børnepizza med skinke og ost
- Børneburger med ketchup, salat, tomat, agurk hertil pommes fritter
Grøntsagssnacks medfølger til alle børneretter
BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33
Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning
Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-
MENU FREDAG D. 22. JANUAR & LØRDAG D. 23. JANUAR
Appetizer Tunmousse med rejer og citron kaviar
Hovedret Kalveculotte med smørbagte rosenkål, ristede svampe, pommes rösti og rødvinssauce
Dessert Snickerskage med bagt hvid chokolade og saltet karamel
MENU FREDAG D. 29. JANUAR & LØRDAG D. 19. JANUAR
Tapas – Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør
Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33
For info om allergener spørg venligst betjeningen
Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund