Propel'Away

High class take away
Mad lavet fra bunden i samme kvalitet som vi er kendt for.

Mortensaften –  tirsdag den 10. november
Andesteg serveret med 1/2 æble, hjemmelavet rødkål, hvide og brunede kartofler, samt andesky og chips kr. 135,-

Ris à la mande serveret med lun kirsebærsauce kr. 28,-

Forudbestille allerede nu!!
BEMÆRK, at man ikke kan bestille Andesteg og Ris a la mande online men skal ringe til os på
+45 26 33 81 33 

  • 2 slags pålæg med grønt
  • Brie med syltede nødder
  • Skæreost med peberfrugt
  • Hjemmelavet jordbærmarmelade
  • Lun leverpostej af Pilegårdsgrisen med ristede svampe og bacon
  • Røræg
  • Chorizo brunchpølser
  • Blåbærmuffins
  • Skyr med crunch
  • Hjemmelavede rundstykker, friskbagt rugbrød og smør

Tilkøbsret bestilles til hele selskabet kr. 15,- pr. person

  • Frisk udskåret frugt
  • Amr. pandekager med sirup
  • Smoothies
  • Røget laks med rygeostcreme
  • Croissant med chokolade
  • Lufttørret skinke med humus og syltede rødløg

Afhentes mellem kl. 8:30-11:00 alle dage
Min 4 couverter
Bestilles senest dagen før afhentning inden kl. 12:00

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og Aioli
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, hjemmesyltede agurker, baconcreme, tomatrelish og kartoffelbåde med aioli
  • Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, bacon, tomat, parmesan og hjemmelavet brødcroutoner samt dressing

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle, æblevinaigrette, ristede kerner og æbler
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
  • Oksefilet med saltbagt selleri, grillet karotter, knust kartoffel og timian glace
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, hjemmesyltede agurker, baconcreme, tomatrelish og kartoffelbåde med aioli
  • Rugmelsstegt rødspætte med ærter á la Francaise, grillet citron, nye kartofler og brunet smør

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mandag d. 26. oktober
    Fyldt kyllingebryst med ristede kartofler og timianglace
  • Tirsdag d. 27. oktober
    Svinekotelet i fad med tomater, løg og svampe dertil ris
  • Onsdag d. 28. oktober
    Stegt laks med risotto og linsesalat
  • Torsdag d. 29. oktober
    Chili con carne med ris, cremefraiche og hjemmebagt surdejsbrød
  • Fredag d. 30. oktober
    Herregårdsbøf med ærter, pommes fritter og bearnaise
  • Lørdag d. 31. oktober
    Kalvetyksteg med ærter og ristet bacon, ristede kartofler og whiskysauce
  • Søndag d. 1. november
    Spareribs med bagekartoffel, kryddersmør, grøns alat og hjemmebagt brød

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Spaghetti med kødsauce
  • Børnepizza med skinke og ost
  • Kyllingelår med hvide kartofler og skysauce
  • Grøntsagssnacks til alle børneretter

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

MENU FREDAG D. 30. OKTOBER & LØRDAG D. 31. OKTOBER
Tapas  – Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

MENU FREDAG D. 6. NOVEMBER & LØRDAG D. 7. NOVEMBER
Appetizer Marinerede tigerrejer på plukket salat med citron caviar
Hovedret Kalveculotte med bønner i svøb af bacon, ristede jordskokker, Pommes Anna og timianglace
Dessert Brownie med saltet karamel og frugt

MENU FREDAG D. 13. NOVEMBER & LØRDAG D. 14. NOVEMBER
Appetizer Røget torsk med sennepscreme og karse
Hovedret Braiseret svinebryst  med saltbagt selleri, smør dampet bimi, ristede kartofler og rødvin/portvins glace
Dessert Citronfromage med bagt hvid chokolade og caviar

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

For info om allergener spørg venligst betjeningen

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Tilmeld nyhedsbrev

Fra oktober har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende udsender nyheder, tilbud m.m. Hvis du ønsker at modtage dette, så send en mail til marketing@propellen.dk med teksten:

“Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev”