Propel'Away - take away i Billund

Hotel Propellen har take away til alle anledninger. Vi laver kvalitetsmad fra bunden, og tilbyder velsmagende og indbydende mad ud af huset. Om du skal have brunch, frokost, aftensmad eller gæstemenu, kan du bestille din take away i Billund hos Hotel Propellen.

  • 2 slags pålæg med grønt
  • Brie med syltede nødder
  • Skæreost med peberfrugt
  • Hjemmelavet jordbærmarmelade
  • Lun leverpostej  med ristede svampe og bacon
  • Røræg
  • Chorizo brunchpølser
  • Blåbærmuffins
  • Skyr med crunch
  • Hjemmelavede rundstykker, friskbagt rugbrød og smør

Tilkøbsret bestilles til hele selskabet kr. 15,- pr. person

  • Frisk udskåret frugt
  • Amr. pandekager med sirup
  • Smoothies
  • Røget laks med rygeostcreme
  • Croissant med chokolade
  • Lufttørret skinke med humus og syltede rødløg

Afhentes mellem kl. 8:30-11:00 alle dage
Bestilles til min. 4 voksne
Bestilles senest dagen før afhentning inden kl. 12:00

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og estragoncreme
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
  • Det grønne valg – Variation af blomkål med brunet smør, hasselnødder og ramsløg
    Tilkøb af kyllingebryst fra Rokke Dahl eller tun til det grønne valg

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mørbradgryde med flødesauce, svinemørbrad, perleløg, pølser, tørsaltet bacon og kartoffelmos
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
  • Langtidsstegt kalvetyksteg med timian og hvidløg, stegte jordskokker i brunet smør, glaserede rødløg, saltebagte kartofler og rødvinsglace
  • Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
  • Bagt laks med nødde- og krydderurtecrust, sauteret spinat, langtidsbagte cherrytomater, kartoffel-krydderurtemos og citronsauce
  • Det grønne valg kr. 85,- Variation af blomkål med brunet smør, hasselnødder og ramsløg
    Tilkøb af kyllingebryst fra Rokke Dahl eller tun til det grønne valg kr. 30,-

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mandag d. 10. maj

    Stegte gnocchi med kylling og grønne asparges

  • Tirsdag d. 11. maj

    Stegt havkatfilet med sommerkål, hvide asparges og knust kartoffel

  • Onsdag d. 12. maj

    Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder

  • Torsdag d. 13. maj

    Farsbrød med tomater og feta, ristede kartofler og timian glace

  • Fredag d. 14. maj

    Cremet perlebyg med ristede svampe og svinefilet

  • Lørdag d. 15. maj

    Kalveculotte med ristede blomkål, nye karotter, Pommes Anna og trøffelglace

  • Søndag d. 16. maj

     Ribbensandwich med ristede kartofler og aioli

  • BESTIL og betal her!
    eller ring tlf. +45 26 33 81 33
  • Spaghetti med kødsauce
  • Kyllingenuggets med pommes frites
  • Børneburger med ketchup, cheddar, salater, tomat og agurk hertil pommes frites

    Grøntsagssnacks  medfølger til alle børneretter

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

MENU FREDAG D. 14. MAJ & LØRDAG D. 15. MAJ
Appetizer – Hjemmegravad okseinderlår med grillet perleløg og ramsløgscreme – brød og smør 
Hovedret – Oksemørbrad med ristede svampe, grønne asparges, knust kartoffel og trøffelglace
Dessert – Vanilje panna cotta med jordbærkompot og hvid chokoladesne

MENU FREDAG D. 21. MAJ & LØRDAG D. 22. MAJ
Appetizer – Lille rejecocktail med brød og smør
Hovedret – Flæskesteg med hvide kartofler, rødkål, ½ pære med ribsgele, skysauce
Dessert – Gammeldaws æblekage med makroner og fløde

MENU FREDAG D. 28. MAJ & LØRDAG D. 29. MAJ
TAPAS – Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

MENU FREDAG D. 4. JUNI & LØRDAG D. 5. JUNI
Appetizer – Varmrøget laks med saltet citroncreme
Hovedret – Kalvesteg stegt som vildt, hvide kartofler, skysauce og waldorfsalat
Dessert – Rabarberkompot med hvid chokoladecreme

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

For info om allergener spørg venligst betjeningen

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Delikat take away når du skal have gæster
Med Hotel Propellens gæstemenu kan du nemt og hurtigt servere festmad til dig og dine gæster. Du behøver hverken tænke over menuen eller indkøb. Du skal blot dække bordet fint op og sørge for drikkevarer. Du kan bestille din gæstemenu helt op til dagen før du skal bruge den, og afhente din take away i Billund hos Hotel Propellen på selve dagen.

Smagsrig og lækker gæstemenu
Hotel Propellen laver mad fra bunden, og sørger for at dine gæster får en god smagsoplevelse med vores menuer. Gæstemenuen er sammensat af vores dygtige kokke, og de forskellige retter komplimenterer hinanden perfekt. Med vores gæstemenu sikrer du dig og dine gæster en smagsrig og lækker menu.



Tilmeld nyhedsbrev

Fra oktober har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende udsender nyheder, tilbud m.m. Hvis du ønsker at modtage dette, så send en mail til marketing@propellen.dk med teksten:

“Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev”