Propel'Away - take away i Billund

Hotel Propellen har take away til alle anledninger. Vi laver kvalitetsmad fra bunden, og tilbyder velsmagende og indbydende mad ud af huset. Om du skal have brunch, frokost, aftensmad eller gæstemenu, kan du bestille din take away i Billund hos Hotel Propellen.

  • 2 slags pålæg med grønt
  • Brie med syltede nødder
  • Skæreost med peberfrugt
  • Hjemmelavet jordbærmarmelade
  • Lun leverpostej  med ristede svampe og bacon
  • Røræg
  • Chorizo brunchpølser
  • Blåbærmuffins
  • Skyr med crunch
  • Hjemmelavede rundstykker, friskbagt rugbrød og smør

Tilkøbsret bestilles til hele selskabet kr. 15,- pr. person

  • Frisk udskåret frugt
  • Amr. pandekager med sirup
  • Smoothies
  • Røget laks med rygeostcreme
  • Croissant med chokolade
  • Lufttørret skinke med humus og syltede rødløg

Afhentes mellem kl. 8:30-11:00 alle dage
Bestilles til min. 4 voksne
Bestilles senest dagen før afhentning inden kl. 12:00

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og estragoncreme
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
  • Det grønne valg – Cæcarsalat med marinerede tomater, syltede rødløg, croutoner og cæcardressing
    Tilkøb: Kyllingebryst fra Rokke Dahl og sprødt kyllingeskind kr. 30,-

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mørbradgryde med flødesauce, svinemørbrad, perleløg, pølser, tørsaltet bacon og kartoffelmos
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
  • Langtidsstegt kalvetyksteg med timian og hvidløg, stegte jordskokker i brunet smør, glaserede rødløg, ristede kartofler og rødvinsglace
  • Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
  • Bagt laks med nødde- og krydderurtecrust, sauteret spinat, langtidsbagte cherrytomater, kartoffel-krydderurtemos og citronsauce
  • Det grønne valg kr. 85,-
    Cæcarsalat med marinerede tomater, syltede rødløg, croutoner og cæcardressing
    Tilkøb: Kyllingebryst fra Rokke Dahl og sprødt kyllingeskind til det grønne valg kr. 30,-

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mandag d. 26. juli
    Biksemad med spejlæg og Bearnaisesauce
  • Tirsdag d. 27. juli
    Blåmuslinger i rød karry og kokos med grøntsager, hjemmebagt brød og smør
  • Onsdag d. 28. juli
    Hot wings med flødekartofler og hjemmebagt brød
  • Torsdag d. 29. juli

    Svinemørbrad a la creme med kartoffel rösti

  • Fredag d. 30. juli

    Herregårdsbøf med ærter, fritter og bearnaise

  • Lørdag d. 31. juli

    Flankesteak med sommerkål, råstegte kartofler og BBQ-sauce

  • Søndag d. 1. august

    Pulled kyllingeburger med salsa og kartoffelbåde med aioli

  • Mandag d. 2. august
    Chili con carne med creme fraiche
  • Tirsdag d. 3. august
    Fiskefrikadeller med hvide kartofler og sennepssauce
  • Onsdag d. 4. august

    Braiseret svinebryst med løgkompot, knust kartoffel og timian glace/p>

  • Torsdag d. 5. august

    BBQ-marineret kyllingelår med cremet pasta og ærter/p>

  • Fredag d. 6. august

    Fyldt svinemørbrad med tomater og feta dertil bagekartoffel med kryddersmør og grøn salat

  • Lørdag d. 7. august

    Kalveculotte med ristede svampe, rosmarinstegte kartofler og rødvinsglace

  • Søndag d. 8. august

    Club sandwich

  • BESTIL og betal her!
    eller ring tlf. +45 26 33 81 33
  • Spaghetti med kødsauce
  • Kyllingenuggets med pommes frites
  • Børneburger med ketchup, cheddar, salater, tomat og agurk hertil pommes frites

    Grøntsagssnacks  medfølger til alle børneretter

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

MENU FREDAG D. 30. JULI & LØRDAG D. 31. JULI
Tapas – Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

MENU FREDAG D. 6. AUGUST & LØRDAG D. 7. AUGUST
Appetizer – Tunmousse med rejer
Hovedret – Kalvefilet med nye karotter, blomkål i brunet smør, knust kartoffel og rødvinsglace
Dessert – Rødgrød med fløde

MENU FREDAG D. 13. AUGUST & LØRDAG D. 14. AUGUST
Appetizer – Hønsesalat med bacon og syltede svampe
Hovedret – BBQ marineret svinemørbrad med bagte tomater, smør dampet bimi, ristede kartofler og whiskysauce
Dessert – Gammeldags æblekage

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

For info om allergener spørg venligst betjeningen

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Delikat take away når du skal have gæster
Med Hotel Propellens gæstemenu kan du nemt og hurtigt servere festmad til dig og dine gæster. Du behøver hverken tænke over menuen eller indkøb. Du skal blot dække bordet fint op og sørge for drikkevarer. Du kan bestille din gæstemenu helt op til dagen før du skal bruge den, og afhente din take away i Billund hos Hotel Propellen på selve dagen.

Smagsrig og lækker gæstemenu
Hotel Propellen laver mad fra bunden, og sørger for at dine gæster får en god smagsoplevelse med vores menuer. Gæstemenuen er sammensat af vores dygtige kokke, og de forskellige retter komplimenterer hinanden perfekt. Med vores gæstemenu sikrer du dig og dine gæster en smagsrig og lækker menu.



Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende informationer og gode tilbud. 

* påkrævet felt