Propel'Away - take away i Billund

Hotel Propellen har take away til alle anledninger. Vi laver kvalitetsmad fra bunden, og tilbyder velsmagende og indbydende mad ud af huset. Om du skal have brunch, frokost, aftensmad eller gæstemenu, kan du bestille din take away i Billund hos Hotel Propellen.

  • 2 slags pålæg med grønt
  • Brie med syltede nødder
  • Skæreost med peberfrugt
  • Hjemmelavet jordbærmarmelade
  • Lun leverpostej  med ristede svampe og bacon
  • Røræg
  • Chorizo brunchpølser
  • Blåbærmuffins
  • Skyr med crunch
  • Hjemmelavede rundstykker, friskbagt rugbrød og smør

Tilkøbsret bestilles til hele selskabet kr. 15,- pr. person

  • Frisk udskåret frugt
  • Amr. pandekager med sirup
  • Smoothies
  • Røget laks med rygeostcreme
  • Croissant med chokolade
  • Lufttørret skinke med humus og syltede rødløg

Afhentes mellem kl. 8:30-11:00 alle dage
Bestilles til min. 4 voksne
Bestilles senest dagen før afhentning inden kl. 12:00

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og estragoncreme
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
  • Det grønne valg – Variation af selleri med brunet smør, saltede/røgede mandler og estragonstøv 
    Tilkøb: Sprængt kylling kr. 30,-

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mørbradgryde med flødesauce, svinemørbrad, perleløg, pølser, tørsaltet bacon og kartoffelmos
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
  • Langtidsstegt kalvetyksteg med timian og hvidløg, stegte jordskokker i brunet smør, glaserede rødløg, ristede kartofler og rødvinsglace
  • Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
  • Rugmelsstegt rødspætte med grillet citron, ærter, hvide kartofler og cremet persillesauce
  • Det grønne valg kr. 85,-
    Variation af selleri med brunet smør, saltede/røgede mandler og estragonstøv 
    Tilkøb: Sprængt kylling kr. 30,-

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mandag d. 18. oktober

    Kartoffelmos med kødsauce og revet parmesan

  • Tirsdag d. 19. oktober

    Flødepocheret lange med dildkartofler og sennepssauce

  • Onsdag d. 20. oktober

    Lasagne med hvidløgsbrød

  • Torsdag d. 21. oktober

    Forloren hare med hvide kartofler og skysauce

  • Fredag d. 22. oktober

    Svinemørbrad a la creme med kartoffel rösti og dampet grønt

  • Lørdag d. 23. oktober

    Rosastegt oksetyndsteg med saltbagt selleri, dampet bimi, ristede kartofler og timianglace

  • Søndag d. 24. oktober

    Club sandwich

  • BESTIL og betal her!
    eller ring tlf. +45 26 33 81 33
  • Spaghetti med kødsauce
  • Kyllingenuggets med pommes frites
  • Børneburger med ketchup, cheddar, salater, tomat og agurk hertil pommes frites

    Grøntsagssnacks  medfølger til alle børneretter

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

MENU FREDAG D. 22. OKTOBER & LØRDAG D. 23. OKTOBER
Appetizer – Lufttørret dansk skinke med estragoncreme og revet UNIKA OST
Hovedret – Kalvetyksteg med ristede svampe, grillede løgskaller, kartoffel rôsti og timianglace
Dessert – Æblekompot med karamel og fløde

MENU FREDAG D. 29. OKTOBER & LØRDAG D. 30. OKTOBER
Tapas 👉 Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

For info om allergener spørg venligst betjeningen

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Delikat take away når du skal have gæster
Med Hotel Propellens gæstemenu kan du nemt og hurtigt servere festmad til dig og dine gæster. Du behøver hverken tænke over menuen eller indkøb. Du skal blot dække bordet fint op og sørge for drikkevarer. Du kan bestille din gæstemenu helt op til dagen før du skal bruge den, og afhente din take away i Billund hos Hotel Propellen på selve dagen.

Smagsrig og lækker gæstemenu
Hotel Propellen laver mad fra bunden, og sørger for at dine gæster får en god smagsoplevelse med vores menuer. Gæstemenuen er sammensat af vores dygtige kokke, og de forskellige retter komplimenterer hinanden perfekt. Med vores gæstemenu sikrer du dig og dine gæster en smagsrig og lækker menu.



Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende informationer og gode tilbud. 

* påkrævet felt