Propel'Away - take away i Billund

Hotel Propellen har take away til alle anledninger. Vi laver kvalitetsmad fra bunden, og tilbyder velsmagende og indbydende mad ud af huset. Om du skal have brunch, frokost, aftensmad eller gæstemenu, kan du bestille din take away i Billund hos Hotel Propellen. 

  • 2 slags pålæg med grønt
  • Brie med syltede nødder
  • Skæreost med peberfrugt
  • Hjemmelavet jordbærmarmelade
  • Lun leverpostej  med ristede svampe og bacon
  • Røræg
  • Chorizo brunchpølser
  • Blåbærmuffins
  • Skyr med crunch
  • Hjemmelavede rundstykker, friskbagt rugbrød og smør

Tilkøbsret bestilles til hele selskabet kr. 15,- pr. person

  • Frisk udskåret frugt
  • Amr. pandekager med sirup
  • Smoothies
  • Røget laks med rygeostcreme
  • Croissant med chokolade
  • Lufttørret skinke med humus og syltede rødløg

Afhentes mellem kl. 8:30-11:00 alle dage
Bestilles til min. 4 voksne
Bestilles senest dagen før afhentning inden kl. 12:00

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og estragoncreme
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
  • Det grønne valg – Ristede gnocchi vendt i løgfond dertil stegte svampe og langtidsbagte tomater

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mørbradgryde med flødesauce, svinemørbrad, perleløg, pølser, tørsaltet bacon og kartoffelmos
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, pommes sautées og skysauce
  • Langtidsstegt kalvetyksteg med timian og hvidløg, stegte jordskokker i brunet smør, glaserede rødløg, saltebagte kartofler og rødvinsglace
  • Burger med hakkebøf, syltede rødløg, cheddar, bacon, salater, tomatrelish, bearnaisecreme og pommes frites med estragoncreme
  • Bagt laks med nødde- og krydderurtecrust, sauteret spinat, langtidsbagte cherrytomater, kartoffel-krydderurtemos og citronsauce
  • Det grønne valg kr. 85,-  Ristede gnocchi vendt i løgfond dertil stegte svampe og langtidsbagte tomater
    Tillkøb til Det grønne valg kr. 30,- Stegt kylligebryst fra Rokke Dahl

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Mandag d. 1. marts

    Svinemørbrad med bacon ragout, råstegte kartofler og syltede beder

  • Tirsdag d. 2. marts

    Honning/chili-marineret and med stegte nudler og grøntsager

  • Onsdag d. 3. marts

    Fiskefrikadeller med blomkål i brunet smør, hvide kartofler og citronsauce

  • Torsdag d. 4. marts

    Kalkunroulade med grøntsager og flødekartofler

  • Fredag d. 5. marts

    Herregårdsbøf med ærter, pommes frites og bearnaise

  • Lørdag d. 6. marts

    Kalvefilet med stegte svampe, bønner i svøb, kartofler og timian glace

  • Søndag d. 7. marts

    Ribbensandwich med bagte kartofler og aioli

BESTIL og betal her! eller ring tlf. +45 26 33 81 33

  • Spaghetti med kødsauce
  • Børnepizza med skinke og ost
  • Børneburger med ketchup, salat, tomat, agurk hertil pommes fritter

    Grøntsagssnacks  medfølger til alle børneretter

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

Bemærk!!! Alle ovenstående retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afhentning

Vi tilbyder hver dag forskellige forretter og desserter fra kr. 20,- til kr. 45,-

MENU FREDAG D. 5. MARTS & LØRDAG D. 6. MARTS
Forret
– Hønsesalat på ananas med ristet kokos
Hovedret – Fyldt svinemørbrad med semidried tomater, feta, timian og svøbt i bacon med ristede svampe, gulerodspuré, råstegte kartofler og timian glace
Dessert – Chokolademousse med crumble og frugt

MENU FREDAG D. 12. MARTS & LØRDAG D. 13. MARTS
Forret
– Terrin af gris og foie gras med estragoncreme, hjemmebagt brød og pisket smør
Hovedret – Stegt kyllingebryst fra Rokkedahl svøbt i skinke, med ratatouille, stegte kartofler og tomatsauce
Dessert – Citronfromage med bagt hvid chokolade og caviar

MENU FREDAG D. 19. MARTS & LØRDAG D. 20. MARTS
Forret
– Carpaccio med rocola og gammelknas og hjemmebagt brød
Hovedret – Marineret svinefilet med blomkål i brunet smør, grillet løg, hasselbagt kartoffel og pebersauce
Dessert – Hvid chokoladecreme med tørret brownie og skovsyre

MENU FREDAG D. 2. APRIL & LØRDAG D. 3. APRIL
TAPAS – Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini, peberkiks, brød og smør

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved afhentning klar til servering.

Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.

BESTIL og betal her!
eller ring tlf. +45 26 33 81 33

For info om allergener spørg venligst betjeningen

Afhentes på Hotel Propellen, Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Delikat take away når du skal have gæster
Med Hotel Propellens gæstemenu kan du nemt og hurtigt servere festmad til dig og dine gæster. Du behøver hverken tænke over menuen eller indkøb. Du skal blot dække bordet fint op og sørge for drikkevarer. Du kan bestille din gæstemenu helt op til dagen før du skal bruge den, og afhente din take away i Billund hos Hotel Propellen på selve dagen.

Smagsrig og lækker gæstemenu
Hotel Propellen laver mad fra bunden, og sørger for at dine gæster får en god smagsoplevelse med vores menuer. Gæstemenuen er sammensat af vores dygtige kokke, og de forskellige retter komplimenterer hinanden perfekt. Med vores gæstemenu sikrer du dig og dine gæster en smagsrig og lækker menu.

Tilmeld nyhedsbrev

Fra oktober har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende udsender nyheder, tilbud m.m. Hvis du ønsker at modtage dette, så send en mail til marketing@propellen.dk med teksten:

“Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev”